hejdå highsky

Jag förflyttar mig nu till en annan blogg, som har mitt namn i sig. Klicka på bilden för att komma dit.

 

 


o.n.e

shorts - bikbok | bustier - hollister | kofta - bikbok | klocka - o.n.e | smycken - H&M

onsdag

ännu en bild på min klocka
Sitter nu med en kopp kaffe i handen och redigerar bilder, solen skiner och det är cirkus 20 plusgrader. Efter skolan åkte jag hem och åt lunch med mamma och nu sitter jag och väntar på att Henning ska ringa! Hann även att ta lite snabba bilder på vad jag har på mig idag och dom kommer upp idag eller imorgon! Nu ska jag sätta på ett avsnitt Paradise Hotel och sen får vi se vad som händer! 

Morning

Släppte av Matilda vid busshållsplatsen för ett tag sen och nu står jag och väntar på bussen. Ska in till forum för att köpa ett nytt lås och skavsårsplåster innan skolan, har fått världens blåsa på lilltån av skorna :( jag brukar få så när jag har nya skor, och då är det bara att klistra på skavsårsplåster! Jag slutar skolan vid tolv och då ska jag hem, gå en sväng med hunden och sen ska jag träffa Henning!
Idag har jag två nya plagg på mig, köpte båda igår! En topp från Hollister och en kofta ifrån Gina Tricot! Ha en underbar dag kära ni!


ännu mera nytt

fick med en ny klocka idag ifrån guldfynd när jag var där med Matilda idag, det har hänt så sjukt mycket idag att jag inte har hunnit blogga.. Berättar mer imorgon för nu måste jag sova, denna gången med en sängkamrat vid namn Matilda! Godnatt och sov gott!

converse

Ett par låga vinröda converse ifrån Crispin fick följa med mig hem igår, dom är mycket mörkare än det ser ut på bilden. Hade helst velat ha vita, men det fanns ingenstans. Så jag körde på vinröda, som också är superfina tycker jag! Dom blev mina för 699 kronor.

first day

detta + ballerinaskor är vad jag hade på mig dagen i ära!
Alla i klassen var jättesnälla! Det var dom verkligen, tur det! Namnen var ju då en stoor utmaning! Vi är 32st i Samhällsklassen och jag tror jag kan kanske 10 st, och då är det riktigt bra för att vara mig! Är helt enkelt usel på namn. Aja, dagen började halv nio och vid två slutade vi efter att fått en maaassa information om allt möjligt, likadant där så kom det in genom ena örat och ut genom andra.. Efter skolan åkte jag hem och sen efter någon timme åkte jag, camilla och mamma in en sväng till nacka forum för jag behövde nya skor. Visar dom imorgon, för nu ska jag sova! Laddar inför ännu en dag i skolans lokaler och för att min kära Matilda kommer på besök, men mer om det sen! Godnatten!

Niceville

Något som jag ägnade mig åt dagarna ute i skärgården var att läsa, har man ingen el så finns det inte mycket annat man kan göra! Så denna boken har fick följa med mig ut och jag kan berätta att jag läste ut den redan efter andra dagen.. Sen var jag en plåga för de andra som hade sina böcker kvar.. Haha!

Nu mina vänner, nu börjar skolan

Såhär känner jag för det


söndag - sista dagen på lovet

mitt fina toalettbord ifrån ikea
Har spenderat dagen med att strosa runt i gallerian och träffa emelie, fick med mig en himlans massa grejer hem. Bara några av sakerna behövde jag (som ett nytt solpuder och tops) resten var väll igentligen onödiga, men ack så fina! Nu har jag valt ut kläderna som jag ska ha på mig imorgon och ligger nu i sängen ovanpå iprincip hela min garderob. Nej, inte riktigt men en väldans massa kläder i alla fall! Snart ska jag väll städa rummet lite, dammsuga kanske också till och med, vi får se! Men nu ska jag i alla fall sätta på ett avsnitt Paradise Hotel! Kramis

Huggorm

Denna hemska varelse såg jag i torsdag, huu! Jag som är livrädd för ormar.. :(

gossyster

Mysiga syster min, hon kommer med en bricka med två mackor och ett glas juice till mig när hon väckte mig idag! Frukost på sängen med andra ord. Jag brukar verkligen inte vara den glada typen när jag blir väckt men hon lyckades väcka mig snällt! Hon har så mycket konstiga idéer att man blir tokig, men denna var verkligen toppen!
En gammal goding på mig och henne, tusan vilket hemskt hår jag hade här, alldeless slitet.. :(
I alla fall, idag kommer vi att försöka få lite ordning i vardagsrummet! Jag har redan gått flera rundor fram och tillbaka upp till vinden för att lämna flyttlådor och väskor så nu är det lilla förrådet fyllt till bredden! Men nu ska det nog gå att få lite ordning i alla fall. Får ta och visa er när det är klart, det känns som om det kommer ta ett tag, haha!

Svenska Högarna

I tisdags åkte jag, mamma, pappa och min lillasyster ut till en ö långt söder ut i Stockholms skärgård som heter Svenska Högarna. Det är en ö jag varit på förut men då seglat ut till den, i år lånade vi en kompis motorbåt och hade hyrt en liten stuga där! Det var hur mysigt som helst måste jag säga! Här kommer några bilder ifrån veckan!
gosassar fick också bada lite, dock vill han bara toppa magen
Badglad ylva
som vanligt firade vi systerysters födelsedag och här väcks hon med tårta och presenter!

Tårtbakandet är igång och denna gång pynas den med minimarshmallows, inte så gott tyckte vi men det blev fint!
 Underbar himmel på kvällen, hur fint som helst var det verkligen!! 
Jag har cirkus 300 bilder ifrån fyra dagar så jag måste rensa bort en hel del! Detta var dom två första dagarna på Svenska högarna i bilder, fler kommer!

jahapp

 

home sweet home

Kom hem för några timmar sedan och har sen dess packat upp och fixat i mitt rum! Kan säga att jag snart är klar faktiskt, nu är det bara några småsaker kvar. Ska sätta upp hyllor som jag kan sätta tavlor på och dörrhandtagen på garderoben. Sen är det i princip inget mer. Eller jo, jag har ju för fasen ingen dörr än!! Det har inte funnits någon från början och pappa har inte riktigt orkat fixa med hålen och det.. Vet inte riktigt vad som ska göras så har inte kunnat göra det själv. Sen så behöver jag fler galgar, har tagit av mamma och pappa just nu men deras galgar är i en annan färg än mina är så det är inte så snyggt.. Haha, allt ska vara som jag vill ha det annars blir jag inte nöjd! Fick för övrigt reda på att Emelie kommer ner till Stockholm ikväll! Så vi får se om vi ses imorgon eller på söndag, ska bli oerhört mysigt eftersom att jag saknat henne SÅ! Har oerhört mycket att prata med henne om så det blir toppen!
gosen, bild från yran

sometimes..


fyra ynka små dagar kvar

Hoppas att jag just precis nu ligger på en klippa med strålande solsken på mig och bara tar det lugnt! Har en bra bok med mig och ligger där och läser, det hoppas jag att jag gör. Jag hoppas att jag inte tänker på att jag ska börja skolan igen om fyra dagar, att detta riktigt behövda sommarlov snart tar slut. Och jag börjar en ny klass men nya människor, i en ny stad och inte känner en kotte från början. Jag hoppas det blir bra i alla fall! Jaja, nu så tar jag vara på det som finns kvar av lovet och bara tar det lugnt!
fyra ifrån förra årets segling!

Linnet

en bättre bild på det linne jag införskaffade mig i måndags, vad tycker ni? :)

Segt

Riktigt segt internet här, finns tyvärr ingen mottagning, typ.. Vi får se om jag får upp detta inlägg eller inte! Igår färdades vi på vattnet i cirkus tre timmar och kom hit vid fem. Här har vi bara tagit det lugnt och så. Riktigt skönt faktiskt! Frukost hade vi på klippan utanför huset vi hyrt. Riktigt mysigt måste jag säga att det är! Nu ska jag återgå till att hitta figurer i målen och sola! Ha en toppendag!!


Skepp o'hoj!

Nu kastar jag loss och åker ut i skärgården i några dagar med familjen! Vi kommer hem igen på fredag någon gång så då kommer bloggningen att vara som vanligt igen, jag har tidsinställda inlägg så länge ifall internet inte funkar eller så! Annars kommer det även upp mobilinlägg skulle jag tro! :D
 Åh herre vad jag saknar denna bruden alltå..

new in

Luktar gudomligt, mysigt typ! Jag som älskar persika! Speciellt persikogodiset från haribo! Vet ni vilket jag menar? Haha, det är nog mitt favorit godis tror jag! Denna pärlan hittade jag inne på The Body Shop och den blev min för 185 kronor!

Kvällsprommis

Går runt i mjukisbyxor och rastar hunden, mysigtmysigt


i ett blått linne

En ylva i ett blått linne. Köpte in det idag för ynka 199 svenska kronor inne på Hollister. Mycket fint tycker jag! Har märkt att jag ibland får olika färger på ögonen ibland på bilder, även fast att jag sitter på samma ställe med samma inställningar och ljus osv på kameran och i rummet. På denna fick jag tex gråa ögon och dom övre blå i olika nyanser.
 

Godnatten!

Ligger nu i sängen och ska snart sova, hade tänkt att springa idag, men har haft världens huvudvärk hela dagen så jag skippade det! Imorgon ska jag däremot ut en sväng, har inte varit ute på hur länge som helst pga huvudvärken.. Har ju haft ont i flera dagar.. Imorgon ska jag även en sväng in till stan för att köpa några saker, en present till syster och lite annat! Åker ju iväg på tisdag med familjen. Kommer att ha med kameran, men inte datorn. Det finns inget internet där så ni får nöja er med mobilbloggning så gott som jag kan! Men när jag kommer hem blir det fina bilder att visa upp! Visst ja! Jag har ju glömt linsskyddet på ekskäret, får hoppas på att Isak kommer ihåg det när han åker hem därifrån! Annars blir det till att köpa ett nytt.. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp med tuppen för en springtur innan frukost! Godnatt kära ni!
Bjur på en bild på mig och Matilda från tiden på ekskäret, gosen


blekt

hu så blek jag är! Det är snart slut på sommaren och jag är verkligen hur blek som helst.. Nästa veckan är sista veckan på mitt sommar lov och den kommer spenderas ute i skärgården med min familj, kommer faktiskt bli ganska skönt! Att bara få komma iväg lite. Vi har hyrt en stuga på svenska högarna och lånar en motorbåt av en kompis och så åker vi iväg på måndag och kommer hem på torsdag eller fredag. Vi får se! Jag får verkligen hoppas på att få lite färg när vi är ute!! Kommer ligga och pressa med sololjan i högsta hugg! Nej, jag har ganska känslig hud så jag kommer antagligen få smörja på mig solkräm flera gånger per dag.. :( Jaja, lite brunare får jag hoppas på att bli! 

årstid

Fick med mig en sänglampa hem ifrån IKEA här om dagen, så här ser den ut! Den passar perfekt till den "känsla" som jag vill att mitt rum ska ha! Jag är jättenöjd. Jag köpte även en taklampa i samma "märke" men den är inte uppsatt än så jag har ingen bild på den. Min sänglampa heter årstid o den finns att köpa här!
Nu ska jag sätta på ett avsnitt utav Paradise Hotel och sedan sova! Sov gott kära ni!

some old selfies

herre vad mycket gamla bilder man kan hitta, tror dessa är ifrån början på januari iår.

Nytröjan

En av de nya tröjorna, dom andra får jag visa sen!


hela dagen lång!

Har hållt på och byggt min satans garderob hela dagen, konstant! Eller, nästan konstant i alla fall. Har tagit en del mat- och toapauser. Regnet har öst ner hela dagen också, så att äta ute har man inte kunnat göra, utan vi trängde ihop oss bland flyttkartonger och alla möbler och satt och åt. Inte så mysigt direkt, menmen! Vad ska man göra? Jag har inte blivit klar med min garderob och har lagt alla mina saker på sängen så jag sitter just nu i den bäddsoffa vi har i vardagsrumet, får se om jag sover särskilt bra i den.. Annars då? Jo, jag har haft ont i min rygg sedan igår, kan knappt böja mig ner utan att få ont.. Hoppas på att det blir bättre till imorgon! Annars mår jag prima, dock lite trött.. Jaja, imorgon blir det att gå upp klockan 8 igen för att sätta igång! Denna lägenheten måste ju bli klar snart.. 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt Paradise Hotel och sedan sova, godnatt kära läsare!

garderobsbygge

Pappa väckte mig runt 8, vi åt frukost och snart ska han iväg för att köpa lite saker som gör att vi kan bygga ihop min garderob! Den väggen som jag ska ha garderoben på är bara 190cm så dom garderober IKEA har funkar inte, så vi har "byggt" en av köksluckor osv. Så nu hoppas jag att det blir bra! Idag kommer jag alltså att fixa i mitt rum! Köpte även två lampor igår som ska upp! Visar er självklart när jag är klar.
passar även på att gratulera min systeryster som fyllde 12 igår, hu så gammal hon börjar bli..

:(

Har av någon anledning fått hur ont i huvudet, magen och ryggen som helst :( Så nu ligger jag framför Paradise Hotel i sängen och vilar, hoppas att jag blir bättre senare! I eftermiddag åker jag hem härifrån och åker förbi IKEA och köper min garderob, men om jag inte mår bra vet jag inte om jag orkar det, vi får se! 
det är så mysigt här 

överlycklig kille

har solat, badat och bara haft det skönt här idag! Pappa och Micki var ute en sväng och seglade men jag och Gilda tog det bara lugnt. Jag är heeelt slut, varför vet jag inte, så jag tänkte sätta på ett avsnitt av Paradise Hotel och sedan sova. Imorgon kommer antagligen bli en repris på idag, men vi får se!

Blev inget Ikea idag

Skulle ju förbi Ikea för att köpa min garderob, men eftersom att vi kom iväg så sent så får vi ta det på torsdag. Jaja, nu sitter jag i alla fall och väntar på pappa i bilen och sen åker vi vidare! Det är ju en bit bort, utanför Norrtälje ligger det. Uppdaterar er senare!


landställe

Snart så ska jag och min far åka iväg till hans kompis landställe, men innan det ta en sväng in på ikea. Blir att jag är väldigt mycket med min pappa denna vecka då jag inte känner så många här nere.. hahah. Menmen, vi ska i alla fall dit och vara där några dagar för att sedan komma tillbaka hit. Jag kommer ha med mig både datorn och kameran så bilder och inlägg kommer! Nu ska jag klä på mig och sedan gå ut med hunden, kramis
 

måndag

Har haft det fullt upp idag! Byggt ihop köket, fikat och även sagt hejdå till min storebror som nu sticker iväg till USA för elva månader. Kommer sakna honom något enormt alltså! Efter att jag och pappa släppt av honom så åkte vi iväg till mormor och morfar för att bla klippa gräset och fika lite! Hann även med att yra omkring i området för att leta upp hunden som sprang efter en hare.. Vi hittade honom så allt är frid och fröjd, han är extra glad bara! Jag fick med mig tre tröjor också, två stycken träningströjor och en vanlig. Får visa det imorgon, för nu ska jag sova! 
godnatt kära ni!
 bild från igår då vi åkte och badade, jag adam och pappa


morning

Ännu en solig dag här i stockholm och jag är innomhus. Det är inte alltid så kul att packa upp alla flyttlådor.. Men, det blir ju fint till slut! Idag ska vi även förbi ikea en sväng för att köpa min garderob (äntligen!!) efter att vi lämnat av Adam på arlanda. Sen passerar vi nog mormor och morfar innan vi åker vidare hem igen. Camilla är på ett läger i två veckor och mamma är i östersund och jobbar, så det blir bara jag och pappa tills på fredag då mamma kommer hem! Nu ska jag fixa lunch till grabbarna här hemma! Puss på rumpan! 
kassa webkamerabilder, men så här ser jag ut idag! 

Bästa ni

Har saknat min Matilda något alldeles otroligt, och spenderade 5 dagar ute på ekskäret med henne och en massa andra underbara människor!


jag lever

Jag har, som ni kanske märkt, inte bloggat på väldigt länge. Så under tiden ni inte riktigt hängt med så har det hänt väldigt mycket! Här kommer nu lite bilder från den senaste månaden(?).
jag har yrat med fina vänner
jag har jobbat gärnet i glasskiosken och som remförsäljare
jag har tagit så otroligt mycket bilder på mig själv att jag skäms.. Sen så har jag även flyttat ifrån min kära stad som jag bott i i 10 år. Har närmare bestämt flyttat in i en 5a i Nacka, Stockholm. Saknar alla mina underbara vänner i östersund något otroligt! Men det ska nog gå bra det här!
Jag har badat en massor med min pappa och bror, som paus i allt ihopbyggande av lägenheten. Kommer även att imorgon säga hejdå till min bror som kommer spendera ett år i USA som utbytesstudent.
 
Jag har gjort en massa andra saker också men det tar jag inte i detta inlägg, för nu ska jag sova! Men, kan berätta att jag är tillbaka och jag kommer att uppdatera som vanligt och ha nya fina bilder att visa upp! 
Puss och godnatt!