iväg på avslut

Vill inte kalla det avslut, men det finns ju inget bättre ord för det.. Ska alderles snart åka ner till cirkusen för att ha knytis med min klotgrupp, den som jag har tränat i 6 år med. Fyfasen vad jobbigt detta är.
tycker väldigt mycket om er gosisar. ♥

föreställningsfix 2013

skulle föreställa en insekt på minibusnumret, jag blev grön istället.

Två dagar

Tänkte bara dela med mig och berätta att jag endast har två skoldagar kvar av hela 9an. Åker nämligen på klassresa på fredag, lycka.


Spontant

Gick och köpte ett par skor idag, väldigt fina är dom tycker jag. Kommer passa fint till fester osv i sommar! Dom ser blå ut men är i verkligheten svarta.


Nytt

Mamma kom hem från London i lördags och hon hade med sig lite presenter till oss andra, bl.a. en klänning till mig! Den är hur fin som helst och jag funderar på att ha den på skolavslutningen, men vi får se!


Snart så!

Sluta om drygt en timme och då ska jag först hem och sedan iväg till cirkusen för att inleda årets roligaste och jobbigaste helg. Kommer bli min sista helg på cirkusen då jag flyttar i sommar. Kommer bli en massa skratt och tårar denna helg, ser verkligen fram emot detta!

 


beställt!

Har precis beställt hem två klänningar och ett par skor ifrån Nelly, visar när jag får hem det!
bild från när vi satt och fikade i lägenheten, har ju ett projekt där man ska filma en massor så då passade vi på att göra det här! Kan kanske visa bilder sen :)

i'm back

efter ett ganska långt uppehåll är jag nu tillbaka! Ganska mycket har hänt sen sist, en förställning närmar sig och jag har tillsammans med min familj flyttat ut ur huset för att det ska vara så fint dom möjligt under visningarna. Vi är inte dom bästa på att städa om man säger så, haha. Så just nu bor vi i en etta i stan, eller alla utom mamma som är i London. Imorgon är det dags för premiären och jag är huuur pepp som helst. Hoppas på att se många bekanta ansikten i publiken och att allting sitter! Nu ska jag snart gå och lägga mig och taggar inför ett nationellt i spanska imorgon, den sista dagen på veckan och det sista nationella provet för denna terminen. puss och godnatt!
blir en bild på mig och min gos ifrån förra sommaren. 


9ornas dans

Har precis kommit hem efter 3 timmars dans, började med klackskor med efter bara ett tag bytte jag till conversen. Nu har jag ont i fötterna och väntar på att kladdkakan som bror min precis bakat. Hade en toppen kväll! Trodde inte det skulle va så kul som det blev. Hörs!


min fina klass

Åh vad jag kommer sakna alla dessa personer, jag verkligen bästa klassen ♥

dagen

Jag kom nyss hem efter en heldag på skolan/cirkusen och har precis ätit middag. Började dagen med en cykeltur ner till cirkusen med några vänner och vi såg till att hitta den klädseln. Haha, det gick ju super! Efter skolan åkte jag direkt till cirkusen och sov en stund innan jag hjälpte till att bära ut saker till tältet. Sen började repet vid halv fem och jag kom hem runt nio. Imorgon är det dags för dans med stans alla nior och på onsdag är ännu ett rep. För er som inte förstått så är det föreställning nästa helg, jag är superpepp!
två på mig och johanna från dagen, haha fula..

Tomorrow

Imorgon är det dags för skola igen och dagen i ära spexfoto, just nu lutar det åt att jag klär mig som den "omgjorda" Sandy i grease, haha. Alltså så som hon ser ut på slutet, med läderbyxor och krulligt hår. Har en miljon alternativ, menmen.. Haha


stugan

en bild för över ett år sedan, liten tjej haha. Jag befinner mig för tillfället i stugan med min kära familj och åker härifrån på söndag, kommer nog inte ha så mycket tid till bloggade då internet är begränsat. Hör av mig igen när jag är i stan. kram
 

Kristehimmelfärd

Vaknade för drygt en timme sen och ligger nu i sängen framför en serie. Magen har ont och jag är trött. Får se hur jag spenderar dagen, hör av mig sen igen!


Ångest

Har så sjukt svårt att hitta rätt avslutningskläder.. Haha, har tittat runt sen i november men har fortfarande inte hittat vad jag vill ha. Eller, jag hittade en i söndags och skulle precis beställa den när, självklart, min storlek var slut.. Har verkligen letat efter en jag vill ha men hittar den inte! Ni får gärna kommentera och länka sidor med klänningar! Det är typ såhär jag vill ha den men jag vill ha en blå, haha.

lill farmor

Besökte ju farmor förra helgen, tror det var då.. Haha, har absolut ingen koll längre. Hon blev så glad när vi kom att hon nästan började gråta, sötnos. Matteprovet gick faktiskt ganska bra, bara den andra delen som jag typ tänkte fel på och allt vad det nu va.. Efter det hade jag SO i en timme och sen gick jag ner på stan och åt med johanna och carro, blev en pizza, haha fet.. Men, jag skippar verkligen magsjukeframkallade köttsoppan på skolan, har inte tid för att vara sjuk nu.. Det är så sjukt mycket som händer nu! Nästa helg är det parad och rep och efter det är det föreställning! Helt sjukt så fort det går! Känns som om det nyss var påsklov.. Nu väntar plugg och en kopp te, wish me luck babes!

Tisdag

Är nu påväg till skolan, det första jag kommer göra idag är ett nationellt prov i matte.. Vi får se hur det går, haha..


en sån där dag då skolan är rolig

har precis kommit hem och sitter nu ute i solen och jobbar på en läxa vi fick idag. Solen har stekt hela dagen, så jag och mina fina vänner spenderade sista lektionen utomhus och fick sluta en timme tidigare, lycka.

Right now

Blir hemma kväll med familjen ikväll, mår fortfarande inte bra alls.. Ont i huvudet, magen och mår allmänt dåligt.. Hoppas på att må bättre imorgon men vi får se.. Ha en bra fredag ni andra i alla fall!


En liten sjuk

Stannar hemma idag, magen och huvudet protesterade..


Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne

Gårdagen firades med fina vänner på olika ställen, hamnade till slut i stan. Det blev tidig kväll för mig, var hemma redan vid halv 2 och somnade så fort jag kom hem typ. Haha, vaknade vid halv 11 tog en lugn morgon med mysfrukost. Senare på dagen skulle jag ha tagit en springtur men det va så varm att både Assar och jag gick sista biten.. Haha, sen har jag bara suttit och ritat hus (utbyggnad och så på ett hus i Stockholm) och druckit mängder av te. Just nu ligger jag i sängen med huvudvärk och magont, imorgon vankas skola och sedan cirkus. Blir en bra dag, puss