Om du bara visste

Idag fick vi sluta lite tidigare så jag Alice och klara gick och fikade på C&L. Mys! Sen missade jag och klara bussen och det blev allmänt kaos, haha. För övrigt håller vi på med klasströjor och imorgon ska jag kolla på gymnasium. Den här perioden är ganska rörig, massa plugg och val inför framtiden. Vi hörs när vi hörs!
Kyss


allt är kaos

Just nu är mitt liv i princip uppochner, det händer en massa saker jag inte kan skriva ut här på bloggen och det är bara några av mina närmsta vänner som vet om allt. Min uppdatering kommer inte vara den bästa nu framöver men jag lär komma "tillbaka" i slutet av veckan! 
 

min gose, så fin. ♥


varför uppdateringen varit dålig från mig

Hela veckan har jag legat i sängen och kollat på gossip girl. har haft influensa vilket innebar över 39 graders feber, muskelvärk (det jobbigaste), hostat, ont i halsen, yrsel och dundrande huvudvärk. yrseln var hemsk, det räckte med att vrida på huvudet för att bli alldeles snurrig! jag har alltså varit helt död i en vecka, varken gjort någonting eller velat göra någonting.. usch! 
Men nu är jag tillbaka, och det ska bli skönt att inte vara hemma hela tiden! Jag längtar inte efter skolan, men jag har känt mig så instängd! 
när jag väl kände någon smak  så gick det åt en del glass kan jag säga mig med. mat, godis, glass.. mina bästa vänner! :) 

Lämnar Stockholm för denna gång.

Hög musik i lurarna och sitter på flygbussen. Haft en underbar helg i Stockholm även fast några fattades.. Så sjukt skönt att bara åka bort från allt i Östersund, även om det bara är för några dagar.


Godmorgon!

Är nu påväg in och ska träffa emma och en massa andra! Kom hem vid typ halv 3 igår så jag orkade inte blogga nånting. Vi var i alla fall på bio, filmen var helt okej! Kan berätta mer om det sen :)


Gigantisk chai är helt okej!

Hela dagen har varit fullt upp! Men nu sitter jag och fikar med min fina kusin! Ikväll blir det tacos och sen bio med mina fina. Blir mycket mobilbloggning från mig, men det får gå!


at mormor och morfars place

Sitter just nu i soffan med datorn i knät och ska skriva klart den där jävla NO uppgiften.. Den ska vara inne imorgon och då kommer jag inte hinna skriva någonting alls på den. Vänar bara på att pappa ska komma hit med en behövlig kopp the så ska jag sätta igång! Kram!

Stockholm

Har landat och nu sitter jag på bussen in till "city". Imorgon träffar jag några av mina närmsta vänner som jag saknat sjukt mycket!


Middag

Ska nu till min mammas kusin med familjen och äta middag, mys. Bloggar mer imorgon!


min fina.


The och en svenskauppgift

Har plugg upp till knäna och orkar verkligen ingenting just nu.. Menmen, sitter med en kopp the i handen och gör en svenska uppgift. Duktig jag!


den nya designen är uppe!

Vad tycker ni? Hiss/diss?

Klär mig som en eskimå och går ut med hunden


eldsjälsgalan

en väldigt blond jag från förra året.
Kom nyss hem från ett styrelsemöte på cirkusen där vi bland annat pratade om Eldsjälsgalan, cirkusen har blivit nominerade och är i final som årets förening. Jag, Kamilla, Daniel och Erik kommer att åka dit och reprecentera cirkusen. Allt kommer att sändas i TV4  den 28/2 klockan 20.00 så se till att ha TVn påslagen då! Mer om detta kommer jag skriva framöver.

jag mår inte så bra just nu


nice dag

Dagen började klockan 8 då jag åkte till skolan och skrev ett prov. Nästa lektion började 9.45 och efter den slutade jag! Då åkte jag och johanna hem till mig och sen dess har vi suttit och tittat på olika resor till Turkiet. Vi hoppas på att kunna åka dit på slutet av sommrlovet så vi kommer hem riktigt bruna och fina sen! Det skulle verkligen inte sitta fel med en utomlandsresa just nu, kallt som fan här i östersund.. :(
google bilder.

bokat och klart

Har nu bokat flyget ner till stockhom på torsdag, hem kommer jag på lördag kväll. På fredag och lördag kommer jag att träffa några av mina favoriter, får se vem som jag sover hos!

gymnasieval

Har suttit nästan hela tiden sedan matilda lämnade mig och östersund för denna gången och tittat på olika gymnasieskolor samt linjer. Just nu så lutar det mot samhälle media på wargen, men jag vet inte. Imorgon så börjar skolan igen och antagligen åker jag och pappa ner till stockholm på torsdag eftermiddag, kommer nog hem på söndag igen. Haha, behövlig information detta! Nu ska jag äta middag och sen fortsätter jag att plugga och kolla på olika gymnasium.
jag och matilda från igår, seriösa som få!

Bra kväll

Kom precis hem efter en kväll hos johanna med mina bruds, johanna, Emilia, Hannah och såklart Matilda! Hade det hur kul som helst men vi var tyvärr tvungna att åka hem tidigt då Matilda ska hem imorgon.. Här kommer två bilder från kvällen, puss! /y


fina du


Mina babes

Umgås med mina fina bruds, sitter hos johanna och kollar på film. Mamma kommer runt 1 och hämtar mig och imorgon så kommer jag träffa Matilda! Haha, bra inlägg här! Hör av mig imorgon igen! Godnatt babes


Yes I do.


mot östersund

Har precis pratat med Miriam i telefon och planerat lite för morgondagen. Jag, mamma och pappa flyger upp till Östersund och på fredagen sover jag hos miriam efter att jag följt med på en fest. det är utklädning med idrottstema och det ser jag fram emot! ska faktist bli jättekul att träffa hennes kompisar! 
På lördagen ska jag träffa Ylva också, min saknade snygging. 
Hoppas på en bra helg!
Puss /Matida
2 från grönan i somras

torsdagar i sin ära

jag släpade mig till skolan imorse och tog mig igenom dagen. Sen när jag kom hem hade min syster bakat! Sen dess har jag suttit framför gossip girl inlindad i mitt täcke och en kopp te i handen. Om dryga timmen ska jag även ner till Cirkusen för att jobba, kommer skippa träningen precis som jag gjorde igår. Hoppas på att allt löser sig snart så att mitt magont försvinner.. Återkommer antagligen senare! /y

a black and white me

klockan är snart 10 och jag mår verkligen inte toppen om man säger så. Har haft ont i magen sen igår och nu mår jag illa också.. Får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon, aja.. Har nu bestämt mig för att ta tag i mina försök att ta moppekort igen, började i höstas ju och sen så hade jag inte tid och en massa saker kom mellan.. Aja, nästa vecka slutar vi tidigt nästan varje dag så då ska jag sätta mig och plugga som en tok! haha, nu ska jag gå och lägga mig snart, puss!

2013-01-16 ONSDAG

Sitter just nu i ett grupprum och istället för att jobba har jag suttit och fixat med den nya designen. bra där! Haha, nej men jag har endån allt jobb på datorn hemma så jag kan inte göra nånting.. Nu fattas det bara en header sen så är den i princip klar! 
Nu ska jag återgå till att inte göra någonting, haha

Trött

Mitt huvud snurrar av engelska prov, gymnasieval, alla omöjliga spanskaglosor och gymnastik. Leder ju själv en grupp på tisdagar och idag var vi fler är på länge. Min hals gör ont och jag är trött i hela kroppen, barnen vill ju aldrig vara tysta! Haha, ibland är det roligt, men dagar som idag är det bara jobbigt..
Jag ska nog skaffa en hjälptränare snart.


ny design på g

Har hållt på och fixat en ny design och nu fattas bara bilder till headern som vi planerar att ta på lördag. För då kommer Matilda och hennes familj hit! Den är ljusare än den vi har nu, förhoppninsvis kommer den upp till nästa vecka! 
 
/y

Äckeltisdag

Mår illa och har ont i magen, så snart kommer jag att bege mig hemåt.. Inte det bästa menmen.. Jag får försöka se till att må bättre iaf..


grått och mysigt

 

hittade denna tjocktröjan i mamsens garderob i fredags, och den har nu ett permanent boende i min. Den är hur mysig som helst och pryder just nu min kropp.

skola igen

Har nu påbörjat den andra skolveckan av mitt sista år på prolympia. Om 18 dagar ska jag ha valt gymnasium och jag vet inte vad jag ska välja.. Haha, inte bra det här! Nu ska jag ta försöka jobba på NO uppgiften jag har.
denna pärla kommer även hit på fredag! ♥

Påväg hem

Lite tråkigt att sitta på tåg när det är så fint ute. Men har haft en toppenhelg i Stockholm.👍


Going out with my babie

Tar med mig kameran och går ut i finvädret!


Påväg

Sitter just nu i bilen till stugan, har inte varit där sen typ innan jul.. Så denna helg kommer innehålla mycket skoter och skidåkning. Jag har både kameran och datorn med mig så jag hoppas på att ha några bilder att bjuda på sen! Ha en askalas helg!


Fredag, ღ

Finally!
Haha, som jag har längtat efter helg. Har gått i skolan i en vecka och är redan trött på det.. haha. 
Kom hem för en stund och tog lite snabba egopics, haha. 

ändå mysig dag




 

Längtan

Ett halvår kvar här hemma. Ett halvår fyllt av saker, men samtidigt helt tomt. Kan inte vänta tills jag får skaffa mig mitt eget, med personer som faktiskt är lika gamla som jag. Inte alla kanske, men flera. Ingen förstår hur otroligt trött jag är på småbarn. Herregud vad dem gör mig irriterad, varje dag! Och det värsta är att inget jag gör kan få något att ändras. just nu är jag fast! Men snart så


next up, BED!

Ska smöja in mig med ett lager BUS innan jag går och lägger mig. Det är bad imorgon på skolan, och då vill man ju inte se hur blek ut som helst... ;)
Sen ska jag gå och lägga mig, är så OERHÖRT trött hela tiden.. 
arkivbild, sitter på min nya dator.

Skolan

Skolan har satt igång så sena kvällar och långa morgnar är slut. Jag börjar jobba igen nästa vecka igen, får se hur många som stannat och hur många nya vi får! Haha, har redan tröttnat på skolan.. Aja, jag ser fram emot den sista terminen i grundskolan!


söndag 7 januari

Kände att det behövdes ett litet inlägg här, så ska dela med mig av några bilder från de senaste fyra dagarna som jag har spenderat med ca 30 personer i Lofsdalen. Helt otroligt hur man kunde lära känna så många människor på så kort tid, alla var så fina mot varandra! Några kände jag ju sendan innan också, från lägret jag var på i somras. där jag träffade ylva ;) hade nästan glömt bort känslan jag hade där, men blev påmind nu igen! Exempel så har jag de här dagarna har jag inte rört min sminkväska och jag har knappt kollat mig i spegeln. Man tycker om varandra ändå och det känns så skönt! Vi var i en stuga och åkte skidor på dagarna, myste och spelade gittarr, pratade och spelade spel på kvällarna. Saknar alla så grymt mycket redan!
Mitt lov blev hur bra som helst, ska skriva om det mera sen! Känns som att jag kommer svimma snart om jag inte sover.
 
 
 

lofsdalen från min instagram

 
  
1. Svegs tågstation i väntan på att protusbussen ska hämta upp mig.
2. Dag 2, påväg till backen sisådär 9 på morgonen.
3. Jag och Matilda lunchar i backen.
4. Trött tjej på väg hem.

fina åre

Utsikten från toppen av åreskutan, så fint.