bloglovin

Följ våran blogg med bloglovin! Klicka HÄR !

Goskväll i onepiece och feber

Ska snart sätta på en film och krypa ihop i min onepiece med massa glass. Jag har nämligen sjukt ont i min hals och har typ feber, hoppas på att bli frisk tills imorgon.
ATM så ligger jag å gosar med min fina hund, haha hur söt som helst. Ha en bra fredagkväll! Puss


Var det någon som sa fredag?

Nehe, det blev inget ikväll. Ska istället träna skiten ur mig, duscha och hämta pizza från Flen. Sega framför en film och gå och lägga mig tidigt. Yolo haha


Hollister

Har haft en jättebra dag idag med min fina vän i Stockholm! Fick med mig ett par byxor och tröja från hollister, och en tröja från kappAhl. Nöjd är jag! Mer bilder sen, nu ska jag gå och ladda sömn. Puss!


Humöret är på topp!

Eller hur var det? Sitter just nu på cirkusen och pluggar, hamnar ganska så ofta här nu för tiden! Haha, jag ska vara här tills 9 ikväll och träna/jobba.
Har absolut brist på saker att blogga om.. Kommentera gärna vad ni vill se mer av!
Puss,


Tar en kopp te efter ett jobbigt akropass

Kom precis hem ifrån akrobatiken och håller på att göra en kopp te. Sjukt jobbigt med oerhört kul! Vi körde mest parakro och jag är helt slut i kroppen.. Haha, imorgon slutar vi tolv igen och då ska jag äta lunch med mamma. Det blir mys, ha en bra onsdagskväll kära läsare så ses vi imorgon igen! Puss,

Haha, gammal bild på mig och min fina vän Rebecca!


X factor

Sitter framför xfactor och myser ner mig i sägen, haft en riktigt chill dag! Slutade runt tolv och då gick jag och åt med pappa och mamma. Snart blir det duschen och sen lite fix innan jag går och lägger mig, puss!


Glad trots matte hitochdit

Kom ganska nyss hem och är jätteglad, hade en toppenträning med mina små, hoppas att glädjen håller i sig, ända till matten.. Haha så ser min kväll kväll ut. Men ibland är barn för underbara asså!


24 september 2012

De va en riktigt chill dag idag! Började kvart i 10 och slutade 12, inte helt fel en måndag som denna!
Efter skolan gick jag på stan ett tag och stannade på körskolan för att sitta där med massa teorier osv.. Sen så åkte jag ner till cirkusen och satt där och pluggade, hann med ett möte och en "minibuslektion" haha, sen åkte jag hem och nu sitter jag här med plugg upp till hakan.. Bara att stå ut..
Pussen


Måndag

Haft en bra måndag trots att det verkligen var min otursdag i skolan. Men stannade på stan ett tag och sen tog jag moppen till Camilla. Kollar nu på top model, borde plugga med ORKAR INTE! Vad händer med mig?! Ligger efter i alla ämnen förutom engelska tror jag. Usch.
Jaja, imorgon kommer mamma och pappa hem efter en helg i alfta, men har varit skönt att va ensam ;)
Lite bilder från dagen:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3872873/images/2012/pic_5060ac2bddf2b375a3000a7f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3872873/images/2012/pic_5060ac2ce087c36b52478b5f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3872873/images/2012/pic_5060ac2ae087c36bb02e1635.jpg" class="image">


Nu så!


På frostklädda vägar

Kände mig riktigt poetisk när jag skrev rubriken, det finns en sån sida av mig också! Haha,


Godnatten!

Ligger nu i sängen ny duschad och klar! Imorgon bär det av till skolan igen, börjar kvart i 10 så det blir sovmorgon för min del. Ska snart sova så bloggar jag imorgon igen. Puss Godnatt!


trött brud

 
Har hållit på med skolarbeten hela helgen det är därför jag inte har bloggat nånting..
Iaf, johanna och hanan sov hos mig från fredag till lördag och hanna sov hos mig tills  idag, mys.
Idag blir det ännu mera plugg, ska nämligen köra i trafiken på torsdag och innan dess vill jag få klart så mycket som möjligt av teorin.. Har ringt på flera moppar också, och jag tror vi har hittat en jag vill ha, ska kolla med pappa sen när han kommer hem.
 
Puss!
/ Y
 

Bussen

Sitter nu på bussen mot Flen. Ska träffa Josen där, superkul eftersom det va så länge sen. Men kommer inte kunna smsa eller ringa någonting eftersom mobilen dör snart. Blä
Och ja... Såhär fräsch va jag idag!


Idrott!

Springer runt i skogen och äter blåbär, askalas!


Fredagssnygga. Eller?


Nu kör vi spanska..


Bär-smoothie

Hej! Jag tänkte dela med mig av en sak jag har börjat göra ofta när jag kommer hem; bär-smoothie! 
 Frysta bär, som hallon, blåbär och jordgubbar. 
♠ Fil, youghurt eller mjölk
♠ Banan efter smak, (ta mer om du väljer fil, eftersom banan är sött och fil är surt)
Sen är det bara att mixa!
Jag använder mig av Tupperware 'mix'. Dra bara i snöret och en vass kniv inuti mixar allt! 
/Matilda

på cirkusen

Sitter just nu nere på cirkusen och väntar på att min första grupp idag ska komma hit. Jag kom nyss hit och tänkte då passa på att få lite grejer gjort! 
Snart ska jag ha mina minibusare, som dom kallas, och sen vid halv 6 ska jag ha nybörjargruppen för klot. Efter det, alltså 19.15 så ska jag träna själv tills klockan 9. Haha, det är hur min kväll ser ut, hare bra puss!
 

På bussen!

Sitter nu på bussen på väg hem, slutade tidigare idag och har en hemuppgift istället. Så nu ska jag hem och äta och sen tar jag mig ner till cirkusen för att jobba till kvart över 7 då jag har min träning. Ska vara med så gott jag kan, överansträngde handleden igår, så vi får se hur det går.
Puss /Ylva


New clothes

Två nya byxor inköpta idag, hann inte med att ta bra bilder men ska försöka det sen iaf! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa "Godnatt mister tom", vi håller på med andravärldskriget på svenskan och då ska vi läsa en bok som utspelar sig under den tiden.

jeansen är ifrån Rut m flera och kostade 400:- och joggingtightsen är inköpta från stadiums barnavdelning (ganska så bra att ha korta ben ibland!) och blev mina för endast 199:-


Vi gjorde det!

Är så glad att vi gick på gympan idag! Dom flesta är äldre och vi kände ingen, men herreguuud vad skönt det va att komma igång med någonting. Lagom nervösa innan, haha. Men nu kan vi sova gott! ♡


fina farmor



Satt och pratade med farmor i 20 minuter, hon är så söt så. haha, åh saknar henne!
puss! /Ylva

I väntan på bussen

Sorry för mitt dåliga bloggande, får bättra mig. Ska hem och äta nu, och sen gympa med barnen idag, egen gympa imorgon.. Bara att tagga! Puss /Matilda


DESIGNBYTE

Blev äntligen klar med designen så nu är den uppe, om du inte kan se den tryck på F5!
FÖRE:
 
EFTER:
 
Vad tycker ni om den nya? Själv tycker jag att den blev gladare på nått sätt.
Kram!

alla har vi varit små

hittade massa gamla bilder på mig ifrån att jag var liten, haha sött...

Chillepill

Kom hem runt 12 idag och sen dess har jag typ inte gjort nånting, fast endån en massa saker. Ligger just nu framför Beck och imorgon ska jag till Z-Trafikskola på morgonen för att göra ett syntest samt manöverkörning. Godnatt! Puss


Mys med mina gullungar!

Har haft en toppenkväll med brudarna i jacuzzin, mys! Bloggar från ipaden istället nu, för smart som jag är har jag låst min telefon. Lång historia.. Men är det någon som vet hur man återställer på ett enkelt sätt? Ja, jag kommer inte kunna svara på några sms eller kik och blabla tills detta är fixat.. Smart tjej.se!


Ahmen det är nice alltså


I väntan på bussen

Sitter å väntar på bussen med Johanna nu, vi har precis varit på eastern och ätit, mys. Nu ska vi snart åka till Emilia och fortsätta kvällen där, blir toppen!


Fredag

Har en mysfredag med mina brudar, snart kommer Johanna hit och vid halv tolv drar vi kanske hem till mig.
Har hunnit sola ett tag också, har inte gjort det på hur länge som helst, det va sjukt skönt iallafall. Uppdaterar er imorgon igen, så får ni ha en askalas fredag!


Brunett igen

Förlåt för dålig uppdatering igår, åkte till cirkusen direkt efter skolan och hade inget batteri på telefonen. Jobbade och tränade tills vid halv 10, i onsdags efter att hanna kom till mig så färgade hon mitt hår också. Ni får leva med mobilbilder just nu så får jag ta en bättre imorgon eller nått. Ikväll ska jag till hanna och så får vi se vad vi hittar på! Puss


skoljoggen

kom hem för typ en halvtimme sen då vi har haft skoljoggen, skulle springa upp för en slalombacke och sen 2,5 km på ett elljusspår. Nu sitter jag hemma och gör ingenting, ska snart upp och duscha sen kommer hanna och emilia hit och så ska dom färga mitt hår och jag ska slinga emilias.

Uppdaterar sen! Puss
 

Sjuk, igen

Just nu ligger jag i sängen med min nalle och är arg. Haha, liten på nytt. Nej men det är min hals som är dålig, och huvet. Och kroppen. Ja, jag fick stanna hemma idag. Det var nog inte så smart att åka på gymnastiken igår, men jag hade inget val! Eftersom jag är deras enda tränare nu ett tag är det bara att bita ihop och åka. Tog det lugnt såklart, men ändå.
Idag ska jag bara ligga och slöa framför the vampire diaries och andra bra serier. Men jag MÅSTE bli bättre tills ikväll, måste!


@Valla

Har precis haft barnen i gymnastik, nu hem och äta!


Less brud


Tips; Nyttigt godis

Nu när jag är sjuk kan jag passa på att tipsa om en sak jag gör jämt; nyttigt choklad-banan godis! Det känns nästan som glass när det är klart, men en nyttiare variant, rikigt hälsogodis
Det är superlätt!
♥ Smält mörk choklad och hacka banan.
♥ Stick in tandpetare i chokladen och doppa. In i kylen och vänta ett tag - klart!


 

Details

 
Blev inge bra bilder, det var för mörkt när jag kom på att jag skulle fota kläderna, men här är i alla fall en bild på mitt halsband och en av koftorna jag köte igår.

muffinsbak

Hej!
 
Sitter just nu hos min fina vän Johanna och vi har precis bakat muffins, verkar som att blogg appen på mobilen är trasig så det blir nog inte så mycket uppdatering ifrån mobilen på dan. Var i alla fall i skolan idag, slutade fyra och åkte då med mamma och lämnade av min mormor och morfar på tåget hem och sen så släppte mamma av mig här.
Ikväll vet jag inte riktigt vad spm händer, tror att jag måste hem och plugga och sen så kommer ju pappa hem också. Juste, ska ut och fota tröjorna jag köpte igår så att ni får en bild på dom. Fixar det sen,
Puss,♥


mobilappen trasig..?

Hej!
 
Hade tänkt att uppdatera när vi va på stan idag men så funkade inte appen..?
Aja, är nu hemma och Matilda har satt sig på tåget hem. Vi va som sagt på stan ett tag och jag fick med mig två fina tjocktröjor ifrån Gina Tricot hem. Anledningen att vi inet bloggade igår va att vi fixade med en ny design och hade massa annat för oss. Nu ska jag fortsätta redigera bilderna sen igår och fixa lite till på desigenen innan jag lägger in den här.
Hare bäst! Puss

två av dagens bilder


snygga som få

Goodmorning peps

Halloj! Vi har precis vaknat och ätit frukost, samt kollat massa gamla filmer och foton från lägret, saknar!!
Idag ska vi ut och fota, måste ju passa på nu när vi äntligen ses!
Ylva håller på att ladda in bilder och jag är kvar i rummet, roar mig ;)
Men nu ska vi snart gå! Puss, /Matilda
Right now...


Morgonplaner

Nu ligger vi i varsin säng och ska faktiskt vara så duktiga sova nu. Imorgon tänkte vi oss att utnyttja naturen och fota lite, resultat kommer såklart upp här!

godnattpussar ifrån oss!


Sep. 07, 2012

Lite bilder från dagen i skolan med mina babes. Sista bilden - Jag vet att vi är snygga! ❤
Jaja, nu sitter jag på tåget och kan äntligen ladda min mobil. Wiho! Är framme i Östersund halv åtta! Tills dess ska jag försöka plugga lite, och läsa i Elle tidningen jag köpte. Himla dyr, men tjock! Vi hörs, puss /Matilda


 




Cozy time

Kryper nu ner framför TVn och väntar på att Matilda ska komma hem


hemma idag igen

Blev hemma en dag till för att jag ska hinna bli någorlunda friskt tills föreställningen imorgon.
Har fram tills nu suttit och redigerat bilder ifrån Mallorca, klick, och pratat med z-trafikskola. Nu måste jag ta tag i det lilla skolarbete jag missat och sen gå upp och städa mitt rum, för ikväll kommer Matilda.
puss!
skulle inte vara helt fel att få hem nånting sånt här just nu..

tänkte att det kanske var dags att visa lite av bilderna ifrån Mallorca







B A R A F Ö R A T T D E T G I C K S Å B R A

Kom hem för typ en timme sen, har druckit en kop te och sen suttit och kollat på båtar med min käre far. Det gick ganskasåväldigbra idag, tycker om er mina fina cirkusmäninskor! Imorgon kommer matilda och min mormor och morfar hit runt sju och på lördag kör vi den sista föreställningen, blir bara två :) 
Nu ska jag gå och dejta sängen, hörs! 😘
Bild ifrån repet igår.

om sisådär nio timmar

Blev hemma idag för att kunna bli någolunda frisk tills ikväll. Imorgon så kommer även Matilda hit runt sju! Saknar henna jag! Idag så blir det att ligga hemma och kolla på film, äta godis, glass och bara vara tyst samt att sova. Ikväll ska jag till Storsjöteatern runt halv sex för att fixa allt som ska fixas. För klockan sju så kör vi! Nu ska jag sätta på en film och dricka lite te!

Puss!
saknar dig ja sötnos!

En dag kvar.

Wiihoo! Sjukt pepp inför imorgon! Eller? Ligger just nu i en soffa på storsjöteatern under massa filtar.. Det är egentligen genrep men jag är bara med och markerar i vårat nummer, har nämligen feber.. Ska försöka ta mig hem så snart som möjligt så att jag kan sova bort febern. Aja, hoppas på att febern är borta imorgon för då är det premiär!
Puss!


Ännu en dag hemma

ALLA är sjuka nu.. Såg att Ylva också va det.. :/ Men jag är på bättringsvägen iaf. Fick en vilodag idag och den behövdes. Har dock pluggat en del ändå, duktig som jag är!
Men ikväll åker jag in till Katrineholm med Nattis iaf. Kollar in våran nya gymnastikgrupp! Förhoppningsvis..!
Jaja, har en del kvar som jag måste göra nu. Pack, Engelska, matte och spanska. Ingen tid att förlora? Fy..


Premiär imorgon och jag är typ sjuk.. :(

Sitter på skolan nu, igår va det rep på storsjöteatern och idag är det genrep. Imorgon är det premiär. Jag är förkyld och har typ nästa feber. Kulkul får köra så mycket jag orkar idag och sen till 100% imorgon! Sen så kommer ju Matilda på fredag och det blir också bra! Saknar henne jag! Bloggar väll mer ikv.


Hunter

Åh är så glad! Dom här snygga hunter stövlarna kom hem till mig i lördags. Kommer nog gå runt i dom hela vintern. Mamma hjälpte mig att betala också, behövdes.... Tacktacktack! ♥  

/Matilda

En sån där dag

Klockan är 13:45 och jag är redan hemma.. Åkte hem tidigare idag pga. halsen och mitt huvud. Vill inte bli sjuk, inte nu! Kommer missa så otroligt mycket, men måste verkligen vara frisk till helgen. Så, idag blir det en sån här hemma dag. Kanske imorgon också. Ska mysa med lilla katt, kolla på tv och äta ben & jerry's. Inte helt fel ändå. /Matilda
 
 

Vi är inte lite dampiga vi...


jag vill tillbaka


Stationsdag


Jag saknar dig hjärtat

Saknar dig Matilda, längtar sjukt mycket tills på fredag!!


lockigt hår


4 dagar kvar

Det är nu fyra dagar kvar till premiären. Till det som jag och 24 andra har tränat och lagt ner en stor del av sitt sommarlov på att göra så bra som vi bara kan. På tisdag är det rep, onsdag genrep och på torsdag så gäller det. Premiären på "Du är inte du utan dig", klockan sju, storsjöteatern nu på torsdag. (80:- för ungdom/studerande och 120:- för vuxen.)
Blir mer och mer nerfös för varje dag som går!


Lejon kungen, kladdkaka och underbara vänner

Kan det bli bättre?!
Har tränat nere på cirkusen hela dagen och efter det så gick jag, Tova och Ebba hem till mig.
Just nu har precis kollat klart på lejonkungen och ska snart sätta på two brothers, eller tigerbröder som det så fint heter på svenska. Det blir djur tema ikväll, awesome!
Juste, vi va ute och fotade lite också! Vi använde tovas kamera så vi får se när dom bilderna kommer upp här! ;)
Ha en bäst lördagkväll allihopa! :)




Frukost i bilen

Är påväg in till Stockholm för att hjälpa bror min att flytta + lite shopping. Om jag har tur får jag även med mig ett filmredigeringsprogram och kan börja göra bra videor! Kulkul! Men kommer hem ikväll igen, funkade inte med Uppsala :( När jag kommer hem är det raka vägen mot min älskade farmor, vi ska planera en resa i höst. Kan inte längta mera! /Matilda