18:38

Dom senaste dagarna har jag sovit, pluggat engelska i mängder, haft gymnastikmöte, tränat lite och varit i skolan såklart. Alltså, jag har inte gjort så jättemycket men det känns ändå som att jag har gjort hur mycket som helst. Är helt slut! Jag har iaf kommit hem nu, sminkat av mig och krupit ner i min onepiece(Vad skulle jag göra utan den?!)
Ikväll kommer pappa hem och jag ser verkligen fram emot en mysig hemma kväll! Bara ta det lugnt framför film, har tvingat mamma att köpa ben & jerrys också, så det blir perfa!
Dom senaste dagarna har varit riktigt jobbiga, men nu är det helg. Och nästa helg åker jag upp till Ylva! :D
/Matilda


Det finns en björn i oss alla


I väntan på bussen

Är på väg ner till bussen nu, så sjukt skönt att det är helg snart! Förhoppningsvis så ska jag, Adam och pappa åka till Åre i helgen för att kolla på en moppe till mig! Har velat haft en så sjukt länge och nu ska jag äntligen få köpa en! Jag ska efter skolan idag åka och skriva upp mig på kursen också. Haha, jag ville ha en rosa men det fanns ingen i lämpligt pris.. Ha en bra dag så bloggar jag väll nån gång senare idag! Puss


Relate to












Protus

Satt och tittade på bilder på facebook ifrån tiden jag va på ekskäret, då jag träffade Matilda bland annat. Det är Matildas bilder, men jag hoppas det är okej att jag tar dom. Puss


saknar!
















lite bilder ifrån sommaren!

Fy Matilda

Jag går i världens minsta och tråkigaste skola. Och då tänkte jag; 9:an = bal = mycket människor = roligt. Så jag tyckte att vi skulle lägga ihop våra nior med andra skolor bara för en kväll. Men det tyckte tydligen inte dom andra! Asså vad är det här?! Visst höll tjejerna med mig (nästan alla), men vafan vill ni andra? Dansa med kossorna. -.- och spex foto? Vi måste ju ha spex foto!? Haha nej, vad sur jag håller på att bli nu.. Usch Matilda. Fast det är bara ett år kvar i Katrineholm nu.
Såg att Ellen skulle ha nollning och jag blev ju inte lite avundsjuk. Vad gör jag här?!
Jaja, hoppas på bio i helgen med tjejerna, om jag inte åker till Uppsala. Imorgon har jag gymnastik möte också, sen drar det igång! Hösten är här..!
(ni får en serie svartvita egobilder)


Hollister

En ny t-shirt från Hollister, 199:- . Så bra att ha, passar nästan till allt om man inte har något annat att sätta på sig. (En känsla jag har hela tiden, även fast garderoben är full). /Matilda

You Got To Work!

Igår stack jag ut och sprang. Ändå. Även fast jag var hur trött och hur jävla grinig som helst. Det gick så otroligt otroligt tungt men jag tog mig igenom 4,5:an ändå, utan att stanna. (Eller, stannade en gång för att kasta en sten, så hårt jag kunde.) Visste att min tid skulle bli sämre än den brukar, men sen när jag kom fram och kollade klockan så var jag ändå 4 minuter snabbare än vanligt. Herregud vad glad jag blev! Sen hoppade jag direkt i sjön, och känslan var obeskrivlig. Är så glad att jag trotsar mig själv ibland! Och efter ett tag känner jag verkligen skillnad - jag börjar bli vältränad igen! Även fast eftermiddagen var katastrof kunde jag ändå vara stolt över mig själv då jag somnade. En känsla jag gärna vill känna igen!
Jag har mina små tips jag använder mig av också, ska dela med mig av dom i något inlägg snart.

Nej, nu ska jag ta och äta och sen ringa min saknade vän Josefine. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll också, måste vara förberedd på den tuffa skoldagen imorgon - onsdag. Puss! ♥ /Matilda

shoppoholic

2 dagar innan skolan började var jag och Klara i stora staden. Fick med mig så sjukt mycket! Har verkligen inget stopp ibland. :s Ska visa allt snart! Men som jag brukar säga - Det är inte shopping, det är terapi.
/Matilda

Trött tjej efter andra dagen i skolan, skulle egentligen ha gått upp på fjället med alla 8or på skolan men jag kunde inte följa med så det blir vanliga dagar för mig den här veckan istället. Ska snart ner och träna på cirkusen och sen ska jag på cirkusens styrelsemötet också. Kommer antagligen hem ganska så sent så detta blir nog sista inlägget från mig idag! Puss!


B&J, my love ❤


Natti natti


Första skoldagen..

Känns inte kul att vara tillbaka i skolan.. Visst, jag har ju saknat min klass och så men endån.
Aja, idag gjorde vi inte så mycket, typ kolla igenom schemat och lite sånt. Slutade runt halv två och sen gick vi ner på stan, fick med mig en ny BUS som jag ska testa ikv. Är nu hemma och ska ta en promenad med hunden! Puss


Och jag fastande i den farligaste fällan av alla

Ska också sova nu. Tänkte blogga massa imorgon istället. /Matilda


Godnatt!

Ska upp med tuppen imorgon, så man får ta å lägga sig i tid.. Haha, aja sov så gott allihopa! Puss


Ut i regnet

Är nu på väg till min fina vän Johanna för att spendera min sista sommarlovs natt där, mysmys. Har varit på cirkusen hela dagen och tränat, va sjukt skönt nu när jag har varit borta utan träning i över en månad..
Puss
haha, gammal bild!


socker söndag

Idag har det regnat och jag har stoppat i mig massor av skit. Men mysigt var det iaf. En sak har jag och Camilla verkligen gemensamt - svagheten för socker. haha! Första helgen efter sommarlovet blev en riktig kusin-helg, mysigt när hela släkten är samlad. Nu ska jag ta ett bad och ladda för den kommande veckan.
/Matilda

Regn och rusk

Jag och Camilla tittade just ut - regn, regn och regn. Hittade en gammal bild från somras, vill vara där igen!
Jaja, bara ett år kvar tills nästa sommar. åh.
Nu ska vi titta på en film och tröstäta. Dels för sommaren och dels för skolan. Mysigt ändå.
♥ /Matilda

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga, sant! Är nu alldeles snart hemma! Imorgon blir det upp tidigt för jag ska vara på cirkusen runt 10 och träna! Uppradar er då! Puss godnatt!
Passar på och visa en ny bikini som jag köpte på Mallorca, super söt!


Östersund nästa

Sitter just nu i bilen på väg hem till Östersund! Ska bli skönt att komma hem efter en månad på olika ställen i Stockholm/Mallorca. Saknar alla hemma sjukt, kommer hem runt 1 så det tar ju ett tag om man säger så.
Men det ska i alla fall bli sjukt skönt att komma hem.
PUSS


Skolan är igång

Jaha, då har skiten börjat igen. Här har ni iallafall en stor bild från mitt sommarlov - saknar det!


Feber..

Feber, känns inte bra alls.. Vaknade inatt av att jag låg och frös och hade ont lite överallt, ska bara ligga och chillapung idag för att försöka bli frisk till imorgon. Hoppas att ni mår bra! Puss


Sista dagen

Kan inte fatta att det gått så fort.. Idag ska jag nämligen lämna underbara Mallorca för att flyga hem till kalla Sverige. Vi skulle ju bara vara här i knappt fem dagar, jag och mamma fick spunk och tröttnade på Sveriges väder i mitten på juni nån gång så vi bokade en resa hit! Idag ska vi packa och sen tar vi oss till ett shoppingcenter och går runt där. Flyget hem går först vid sju så vi är hemma runt elva nån gång, lägger kanske in ett inlägg då får se. Ha en bra dag! Puss


Hyrbil

Gör ett snabbt inlägg nu för jag kommer vara borta hela dan, vi har hyrt en bil och ska åka runt här på mallis! Bloggar igen senare!
Både mobilen och kameran är med då det blir nog bilder ikv att visa upp! :)
Puss


Här mår jag bra

Finns inte så mycket att blogga om.. Ligger ju typ bara vid poolen hela dagarna, har många fina bilder på kameran så när jag kommer hem till Östersund så får jag sätta mig ner och redigera bilder ifrån sommarlovet!


Vid poolen


Lunch

Lunchar med Klara på tacobar, shit vad gott! Delar på en stor nachotallrik, och snart drar vi vidare till gröna lund(eller inte så snart,men) Norlie & KKV ikväll!! Taggatagga!


La playa

Vi gick ner till stranden imorse, men runt ett så va det så varmt att vi var tvungna att gå hem igen.. Nu ska vi sätta oss på balkongen och äta vattenmelon, sen går nog jag och Camilla ner till poolen. Vädret är på topp och jag vill stanna här minst en vecka mer än jag ska..
Puss


Jeffrey Campbell look alike

Har hittat dessa skor till höger på anajeffrey.com, hoppas dom kommer snart! Ska se vad jag tycker om modellen, om jag trivs kanske jag köper ett par äkta. :) Men så sjukt bra ändå, ungefär 400 spänn.
/Matilda

Godnatt!

Ska upp med tuppen imorgon! Haha, inte riktigt men mitt tåg går 10.34 och det är riktigt tidigt compared to what i'm used to now. Hur fan ska jag klara mig när skolan börjar?! 

Jaja, imorgon blir det roligt! En heldag i Stockholm med Klara och sen Norlie & KKV på kvällen! iiih! Hoppas jag träffar några andra jag känner där också. Annars är det jag, klara, klara och alice tror jag. Kulkul!

España

Sticker ut och äter med min kära mor och syster nu snart, var tvungen att bada en snabbis i poolen! imorgon blir det stranden och kameran följer med såklart!
Hare bäst hemma i Sverige!
Puss
Utsikt från balkongen,


Träning

Ska nu sticka ut med pappa och springa! Idag lämnar Ylva Sverige, ha det bäst nu! :* Fyfan vad avundsjuk jag är ändå... haha! 

På onsdag börjar jag skolan, ska försöka komma igång med bra vanor. Mer träning och mindre godis! Har inte varit så duktig på detta nu på sommaren... Men jag ska springa + gymma 2 gånger i veckan har jag bestämt mig för. Är  ni med mig?!
Aja, nu stickar jag ut. Phu.
/Matilda
Musik är ett måste. Har gjort min egna 'SpringaSvettaTräna' lista för att peppa mig själv. 

Hejdå Sverige


På väg!

Sitter just nu på bussen på väg till Skavsta flygplats. Ska bli sjukt skönt, sista veckan innan skolan börjar sådär! Flyget går klockan tre så jag är på Mallorca vid sju, kommer antagligen inte bli bästa uppdateringen från min del, men ett inlägg per dag ska jag i alla fall försöka med. Ha en bäst vecka, puss!


Batman

Har precis sett Batman med mina saknade flickor! Bra men lite svårt att hänga med ibland... Nu blir det pool bad hos Nattis! Haha, ganska mycket att ha med sig för EN natt? ;)


Sagan om konungens återkomst


Mallorca imorgon!

Tja!
Kan inte fatta att jag åker imorgon.. Jag och mamma satt och letade resor till Spanien och Grekland, också hittade jag flyg och hotell på Palma som ligger på Mallorca. Så dit sticker jag, mamma och min lillasyster Camilla imorgon! Visserligen är det bara några dagar med det ska bli sjukt skönt att komma ifrån Sverige! Uppdaterar på flygplatsen imorgon!
Puss!


Konfirmation

Är nu på väg till min kusins konfirmations mottagning med mamma och mormor och morfar. Glömde kameran så ni får leva med mobilbilder, sen så har jag ju i och för sig inte tillgång till en dator heller.


Kvällsfika

 
 
Sitter just nu med mormor och morfar och fikar lite, ska ta en promenad med hunden snart också. Kan inte fatta att inte Matilda är här, och att en vecka går så fort! Helt sjukt, känns som det var igår jag kom till henne och så åkte jag idag.. 
Imorgon så ska jag på min saknade kusins konfirmations mottagning och senare på kvällen träffar jag förhoppningsvis min fina vän Mimmi! Bloggar mer sen, puss

3 tatueringar

 
Vi köpte lite tatueringar på Gina häromdagen, så vi har även på skulderbladet, foten, magen och handleden. Men dom får ni se sen! Tycker det är så himla bra detaljer, man märker dom inte direkt, utan kan bli förvånad lite åt gången. :) 

Tar en prommis med mina fina,


...redan?!

NEEJ! Idag åker mitt gullefjun hem :O Känns ju jättekonstigt, bor inte hon här nu?! Riktigt tråkigt iallafall, kommer sakna henne sååå! Den lyllosen ska till Mallorca en vecka nu, snacka om att jag blir avis?! Använder samma tråkiga talesätt som alla andra;...'jag följer med i resväskan'. 
Nu ska vi gå ut med hunden, och kanske fota lite mer en sista gång. puss /Matilda
'hjärt-fix..'

Natten

Inte sovit en blund inatt faktiskt, känner mig duktig, det har jag nämligen aldrig klarat förut! Natten bjöd på moppe turer, bad och båtåkande!

Vi stack ut runt tre halv fyra nån gång och tog moppen till bryggan, där vi badade och på tillbakavägen tog vi en sväng med Matildas pappas kompis båt, eller vi trodde i alla fall att det var det..
Aja, ut på vattnet kom vi ett tag och sen åkte vi hem igen, bytte kläder och körde moppe lite överallt!

Sjukt fin kväll var det!


Nattbad

Hej alla underbara!
Tanken är att jag och Matilda nu ska göra oss en varsin kaffe och gå ner till sjön. Antagligen så hoppar vi i och badar också! Puss

Bilder sen idag


Lär känna oss!

Vi som driver denna blogg heter Ylva Naumburg och Matilda Björklund.
Vi träffades av en slump på ett läger i Stockholm sommaren 2012 och började umgås, vi märkte att vi hade bara mer och mer saker gemensamt och har blivit riktigt bra vänner. Problemet var bara att vi bodde på helt olika ställen i Sverige, så därför gjorde vi den här bloggen, dels för att det kommer bli roligt att läsa men också för att det är ett sätt för oss att hålla kontakten med varandra!
 
Ylva Naumburg
Jag bor i Östersund tillsammans med min familj som består av mamma, pappa, storebror, lillasyster och en liten hund. Jag kom till världen år 1997 och dom första 6 åren av mitt liv bodde jag i Sunnersta, Uppsala. Jag är en posetiv och glad person som gillar det mesta tex akrobatik, segling och kläder. 
 
Matilda Björklund
Jag heter Matilda och kom till världen år 1996. Jag bor i Sörmland, nära Katrineholm med min familj; mamma, pappa, storebror och 2 katter. Min bror har nu flyttat för tillfället, men ändå. I början av mitt liv bodde jag i Uppsala - och gissa vart?! Jo, Sunnersta. Nästan granne med Ylva, haha! 
Jag är en positiv tjej som varit med om en del, inget jag går in på nu men. Jag tycker om saker som min kamera, mode och att resa. Har även en annan blogg (länk i menyn) där jag skrivit om en del resor, vardag och lite annat. Kika gärna in! 
 
Det var lite snabbt om oss, skriver mera sen! Nu ska vi dygna. Kyss
 

följ

Följ min blogg med Bloglovin