vill ha

haha, jag känner bara för att klicka hem allt detta. men det skulle göra mig pank, eller nästan i alla fall.
 

vi finns på facebook!

Tänkte bara berätta att vi finns på facebook, där kommer vi att lägga upp bilder vi inte lägger upp här på bloggen. In och gilla så ser du också dom!
↑↑↑klicka på bilden för att komma till sidan! ↑↑↑

kvällen sket sig

Skulle in och träffa en kompis i stan ikväll men det blev inte av.. Får se vad jag hittar på istället, kanske bara sätter på en film och myser ner mig i sängen. Aja, jag var som sagt på gymmet med Johanna en timme idag, var sjukt skönt! Jag har ju inte varit där på så oerhört länge! Haha, imorgon ska jag på stan med Hannah och min lillasyster, hon måste nämligen ha en ny jacka och mamma jobbar så då fick jag följa med henne istället.
Nu ska jag snart ta ett långt och skönt bubbelbad och bara ta det lugnt. haha, det behövs ibland också!
haha, jag var tvungen att kapa halva bilden.. Mitt andra öga är helt skevt.. Jag kan inte vara seriös på bilder längre, haha.. 
 
Puss, ♥

on my way to the gym!

tar mig ner till gymmet med Johanna, behövs ibland!
från helgen

new makeup

ögonskuggsborste, H&M, 29:- // foundation, Åhlens, 139:-

Framme!


Myskväll

Är just nu på väg till min fina vän Johanna och ska spendera min kväll där. Vi kommer antagligen bara sitta och prata hela kvällen men det behövs ibland.
puss,

Det är nu vinter här uppe..


min helg i stockholm

Lördag - Blev hämtad på cirkusen runt nio och påbörjade då en lång bilresa ner till stockholm. Kom fram runt fyra då jag duschade, bytte om och fixade mig inför kvällen. Runt fem kom även min saknade kusin Karolina och sen vid sex så gick vi ner för att "mingla" haha, med alla personer som vi på något sätt är släkt med. Pappa fick ta hand om min kamera så det blev inga bra bilder, haha. Sen åt vi en supergod middag och tittade på en massa bildspel och annat. Kvällen tog slut vid tolv och då gick jag och Karolina upp till vårat hotellrum och satte på en film.
 
 
Söndag - Åt frukost och sen runt tolv så åkte jag med min familj in till "stan" haha, och där träffade vi en av min pappas bästa vänner och hans familj. Sen runt tre så åkte jag in till stureplan för att fika med henning, det var hur mysigt som hels och vi satt i minst en timme och bara pratade på om allt. Sen så ringde vi in Ivan och mötte upp honom och efter ett tag kom pappa och hämtade mig och jag, pappa, mamma och min storebror åkte hem till Karolina för att äta middag med deras familj och min mormor och morfar. Jag och min käre mor spenderade natten där medans pappa och min bror åkte hem till mormor och morfar för att sen på måndagen flyga till England och bo hos min gudfar i London. Avis tjej här ja.. :(
 
Måndag - Vaknade runt nio och vid tio satt jag och mamma i bilen på väg ut till min moster och hennes familj. Där hade även min lillasyster sovit så vi skulle hämta henne. När vi kom dit åt vi lunch och fikade, vi kunde inte stanna särskilt länge eftersom att det skulle snöa hur mycket som helst på vägen upp. Så runt ett åkte vi ifrån min moster och hämtade upp min mammas kusin på vägen (hon hade också varit med på släktträffen och eftersom att vi bor typ grannar åkte hon med oss upp.) Jag och min lillasyster satt och kollade på The Vampire Diaries tills att mitt batteri på datorn var slut. Vi stannade en gång för att äta middag och passa på att ladda batteriet på både min mobil och dator. haha, vi kom i alla fall hem runt nio och då drack jag en kopp te och gick sedan och la mig.
 
Nu ska jag sätta på en film och äte frukost, ha en bra dag allihopa! :)

ny prolle på facebook

bytte profilbild på ansiktsboken, denna fick det bli!

New shoes

B.la dom här hade pappa med sig hem från att ha varit två veckor i japan! 
Nu är det alldeles strax dags för mig att åka. Glöm inte att följa mig på instagram matiildabjorklund. Där kommer det nog komma upp en massa bilder från resan. Ska bli så skönt!


nio istället för sju

Har nu precis kommit hem och sitter med en stor kopp te i köket. Istället för att det skulle ta sju timmar att ta sig hem så tog det nio, på grund av vädret. Det har snöat sen vi åkte och ju närmare östersund vi kom desto mer snö fanns det. Ett tag övervägde vi att ta in på ett motell för att fortsätta imorgon, men vi tog oss hem. Nu ska jag alderless snart gå och lägga, sjukt trött trots att jag sovit halva tiden upp. haha. Aja, imrorgon får vi se vad som händer! 
 
goodnight babes. ♥

Pappa kommer hem

Alldeles strax kommer pappa hem från Japan. Åh ska bli så kul att träffa honom igen! Och kanske har han med sig presenter.. Haha! Ska bli mysigt att träffa föräldrarna innan jag åker.
Hela helgen har jag och mamma städat och fixat som galningar. Han kommer knappt känna igen sig! Igår målade vi och idag köpte vi möbler. Ojoj, nu kommer han! Puss


En favorit i garderoben

Här är en av mina absoluta favorittröjor. Används flitigt måste jag säga!
FrånHolister
 

On my way home

Sitter i bilen hem från Stockholm just nu. Det har varit fullt upp hela tiden så det är därför det inte har kommit upp något inlägg från min sida. Jag har precis slängt ihop ett collage från sommaren och när jag kommer hem ska ni få ett inlägg om hur min helg har varit. Puss


imorgon smäller det!

Bilden är från igår, ska alltså stå - 1 dag till Malta! 
Idag ska jag packa, packa, packa. Min resväska är ganska liten så ska försöka att packa med så lite som möjligt, det är jag ganska dålig på. Och om kameran ska med blir det ännu mindre plats.. haha hur ska det här gå?
 

Trött

Ligger just nu i soffan med näsblod. Får nästan alltid det av sömnbrist. Men det var det värt! Hade en jättemysig kväll igår och inatt. Fast usch vad trött och äcklig man känner sig nu. 
Idag ska jag gå omkring i onepiece, städa, packa och dricka massa te. Jag och mamma håller också på att göra om fullständigt i vissa delar av huset så en del saker finns att göra. Men ändå så skönt med en söndag som inte är stressig och jobbig. För det hade jag inte klarat! Höstlov och Malta står på schemat. 
 

bedtime

Är så sjukt trött, haha. Så, nu ska ylva sova! :3
 

mysmiddag

nu ska jag ha en mysig kväll med mina fina. hör sen, puss!


Släktträff

Uppdaterar er när jag har tid, fullt upp just nu!


Morning babes

Sitter på cirkusen just nu, familjen kommer snart och då ska vi åka hela vägen ner till Stockholm för att gå på en släktträff. Det blev knappt några bilder från igår, eller alltså det blev nästan inga alls.. Aja, det var en riktigt mysig kväll med massa olika människor. Jag har ju kameran med ner så jag ska försöka lägga upp nå bilder sen! Puss,


Äntligen, höstlov!

Har precis slutat för dagen och nu är det höstlov!!
Haha, ska bli sjukt skönt! Jag är just nu på pappas jobb för att hämta/lämna lite saker och sen ska jag på stan med min fina vän Rebecca. Efter det ska vi ta oss till cirkusen för att rigga upp för en mysig filmkväll och senare ikväll ska jag vidare till Carro. Jag har kameran med mig hela kvällen så det ska nog komma upp några bilder!

Som ni ser på bilden är det snö här i lilla Östersund, vintern är påväg :)


plugg på hög nivå

nu är det så att jag har så SJUKT mycket saker som ska in imorgon att jag inte har hunnit blogga något. Men det kommer ett inlägg imorgon!

puss godnatten folket!

Några saker att se fram emot

Höstlov imorgon
Malta fem dagar
Återträff från lägret sexton dagar
Swedish House Maffia, live tjugoåtta dagar
Vinterläger sextioåtta dagar

PEACE AND LOVE 243 dagar (♥♥♥♥♥)

somras
snart får jag träffa alla fina igen! ♥
 

Jag dör av längtan


ny färg

Såhär såg jag ut när jag kom hem från frisören. Håret blev aningen mörkare och med en ton av röd. Haha, nu är håret lockigt och slitet igen, men ett tag såg det ut såhär. puss /Matilda
 

jag är så sjukt duktig på paint



 
No, tummen upp! eller? 

Godnatt

Mår helt enkelt piss just nu och tårarna vill aldrig sluta. Nu går jag och lägger mig. Imorgon är en lång, tråkig jävla dag ute i min lilla skola. Ska redan börja räkna dagarna till sommaren.
Godnatt


my day

två bilder från dagen som ligger uppe på min instagram, yylvaa heter jag där. Kom nyss hem från carro och nu väntar middag och sen skrivade. Uppdaterar sen 

jeansjacka

För ett tag sen fick jag ärva en jeansjacka från en som heter Hanna. Brukar få ärva kläder från henne och är alltid lika kul! Perfekt att ta med till Malta! 

vill ha sommar och värme igen.

arkivbild

orkade inte med utklädnad så jag såg ut såhär istället

var tvungen att täcka över min mun på ena bilden, vet inte vad jag gör. haha.

Pluggisar

Sitter just nu hos Martina och pluggar, vi är heeelt trötta i huvudet.. Men snart går jag vidare till gymnastiksalen här i valla. Det finns inte så mycket att skriva mer än att skolan har tagit över min fritid för tillfället haha.
Här är 2 bilder från dagen iaf. Nattis ville inte vara med så hon lät matteboken tala för bilden ;) Men albin är alltid pigg på bilder haha.
Puss och kram så länge!


Halloweendag

haha, det blev ganska många bilder på maya ↑
 
aja, här är några av bilderna ifrån idag, nu ska jag gå och packa! 

10 skönhetstips

▲ Massera hårbotten - Det ska vara bra för hårbotten och göra att håret växer snabbare. Om du inte redan gör det så kan du ju massera håret när du tvättar det! 
 
▲ Nagellack missfärgar lätt naglar, ett smart tips är då att ”massera” naglarna med en citronklyfta då citron är väldigt starkt och ”bleker” bort det missfärgade/gula.

▲ Drick vatten -  Vatten är ju bra för hela kroppen och gör din hy friskare! Man bör dricka ungefär 1,5-2 liter vatten om dagen för att du ska må bra. Gör det till en vana att dricka ett glas vatten till varje måltid och istället för läsk är det ett mycket bättre alternativ!

▲ Värm ögonfransböjaren - Det ska göra att fransarna böjs mycket snyggare. Värmen fungerar som vilken plattång eller locktång som helst, fransarna böjer sig lättare och håller längre.Du kan använda hårtorken eller varfär inte bara spola den under varmt vatten en liten stund?
 
▲ Blanda i ansiktskräm i din foundation - Nu när det börjar bli kallare, mörkare och framför allt mycket torrare luft så blir huden ofta mycket torrare än vanligt. Du kan blanda i lite återfuktande ansiktkräm i din foundation, resultatet blir mycket bättre!
 
▲ När du tar bort ditt nagellack, använd aldrig en remover med aceton i. Det torkar ut naglarna och då klyver de sig lättare. Använd heller aldrig en remover med olja i, för torra naglar drar åt sig fukt(olja) och när de gör det, följer det lätt med färgämnen mm ifrån nagellacket med in i nagelbanden. Vilket inte är bra alls!
 
▲ Problem med finnar? - Kyl ner den med en isbit så går svullnaden ner, har du bara en liten finne kan det hjälpa att ta lite tandkräm på. Du kan även använda handsprit.
 
▲ Torra och fnasiga läppar - Skrubba försiktigt läpparna med en mjuk och blöt tandborste, torka sen av läpparna och med en handduk och använd återfuktande lipsyl eller läppbalsam. 
 
▲ Om din eyeliner är slut - Ta en smal eyelinerpensel och doppa den lite i din mascara. Måla på som vanlig eyeliner, det blir nästan lika bra.
 
 
▲ Vill du ha mjuka och lena ben - Pröva att applicera balsam på huden innan du rakar. Rakhyveln glider lättare och så blir huden mjuk och len efteråt. Sen kan du massera in dom med bodylotion.
 
 

halloweendag på skolan

har kameran med mig så det blir säkert några bilder att lägga upp sen! :3

måndag

Veckan har börjat och det är nu måndag. Dagen var väll som en vanlig måndag, helt okej faktiskt! Efter skolan så åkte jag ner till cirkusen och jobbat tills kvart över sju då jag åkte hem. Imorgon ska vi typ vara utklädda på skolan för att vinna nått pris eller vad det är, haha. Får se vad jag hittar på. Nu ska jag skriva på min bokrecension och sen hoppa in i duschen! 
älskar färgen. ♥

Helt jävla slut

..Därför suger bloggandet för min del nu. Imorgon ska jag hem till Martina och plugga med vårat grupparbete i So, sen vidare och träna barnen i gympa. Kanske hinner slänga in något mobilinlägg eller så, men vänta inte för mycket haha! Jag kan också säga att min dator har laggat ihop totalt och det går inte att ta in bilderna som jag tänkte lägga upp här. - det går bra nu Matilda!


världens bästa

Jag tycker väldigt mycket om denna killen, min fina hund vid namn Assar.
Bilderna är ifrån igår och tagna med min Nikon D5100.

lé me today

 
sitter på skolan just nu, börjar om fem minuter och sen ska jag jobba!
later

ge mig värme och rolig vardag

Tänk när man kunde gå runt såhär?! Ghaa, vad jag inte känner mig redo för en lång vinter. Men jaja, jag ska göra det bästa av det. Och om 9 dagar blir det en paus i stressen - äntligen. För då åker vi till Malta! 

ny idé

Jag har tänkte lägga in lite tidsinställda inlägg på vardagarna med tips, bilder och annat roligt då jag inte kommer att ha så mycket tid att blogga. Vad tycker ni om det? Värt att prova? :)

röda pjäxor

inhandlades igår,

needed this today


med och utan färg


Hej - jag lever

Jag har inte bloggat på jättelänge, jag vet. Men har haft så jäkla mycket i skolan! Här är lite mobilbilder från mina senaste dagar/veckor. Som ni vet så har jag färgat håret, ska lägga upp bilder på det sen. Blev ganska mörrkt, men jag är ändå nöjd.
Just nu sitter jag med Ellen och äter frukost, jag orkar inte skriva så mycket så låter bilderna tala! Puss och kram så länge!
 
 

godmorgon

oldie
Sitter just nu med en kopp te i handen och äter frukost, idag så ska jag försöka skriva klart en svenska novell, en bokrecension och en no sammanfatting. Sen runt sju är det ledarmöte och efter det ska jag väll hem igen. Blev ingen rolig helg för mig menmen, det bli väll så ibland.. Aja, nu ska jag fortsätta med mitt frukostätande så bloggar jag sen!
Later babes

filmtips

Har precis sett klart filmen Dear John och om du inte har sett den så borde du verkligen göra det!
En av mina favoritfilmer helt klart. Nu väntar sängen och imorgon en ny dag med massa plugg.
sov gott! later

ÄNTLIGEN KLAR!

Nya designen sitter på plats och jag är hur nöjd som helst, säg gärna till om det är något som är konstigt eller så så jag försöka fixa det!
 
vad tycker ni om den nya designen? hiss/diss

designbyte på g

sitter just nu med massa koder och sånt.
snart så kommer den nya designen upp!
 
hope you like it!

fikapaus

tar en paus i mitt svenskaskrivande och fikar lite, behövdes.

20/10 - 2012

sitter just nu och äter frukost, snart så bär det av att hitta nya pjäxor åt mig. Har ju åkte snowboarn nu ett tag och vill iår åka skidor ist, så då behövs det saker. Kanske fotar nått ikv och fixar på en ny design så får vi se när den dyker upp. haha, pussen! 

last update for today

har suttit och trixat med en ny design, är trött på den gamla haha. Får se vad matilda tycker om den bara. 
Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det upp tidigt för att åka iväg och köpa nya pjäxor. 
Godnatt! ♥

fredag

Det blir absolut ingen speciell fredag det här, ska sitta hemma hela kvällen.. :(
Men min farmor är ju här denna vecka och hon åker hem på söndag så jag ska spendera mycket tid med lilla henne! haha. 
Nu sitter jag och gör absolut ingenting, funderade på att gå ut och fota en stund men det är så dåligt väder så det blir väll inget av med det.. Mamma ska hyra en film och köpa godis åt mig så jag har något att göra när dom är med den familjen som skulle komma på middag ikv. Kameran är med så får vi se om det blir några fina bilder att lägga upp. haha, later babes.
bild på världens bästa ifrån förra veckan, kärlek.

in bed

hoppade nyss ut ur duschen och nu har jag krypit ner i min mysiga säng, imorgon blir det kort dag och sen måste jag hem. Några vänner till mina päron kommer på middag imrogon kväll och resten av helgen kommer typ att gå åt till att plugga.. aja, nästa vecka blir den sista innan lovet vilket blir sjukt skönt. nu ska jag sova, godnatten
 

home again

kom nyss hem ifrån min fina cirkus och ett härligt akrogäng, nu sitter jag här med en kopp te i handen och spanska framför mig. haha, efter det väntar duschen och sedan sängen.
 
sweet dreams dear readers ♥

orkar inte skriva nånting så ni får bild från idag,

 
 
 
later, /Y

Trötta tjejer, haha

Haha, video ifrån idag!


So prov imorgon

Har precis ätit klart och nu sitter jag med massa plugg i köket..
Det är andra världskriget som är på schemat och det måste va det tråkigaste och hemskaste som finns, åååh.....
aja, nu ska jag inte deppa ner er mer. En video ifrån idag kommer upp snart, bara så ni vet!



 
 
kan inte fatta att det fanns dom som verkligen dyrkade Hitler.. fyfan vilken hemsk man...

emilia & johanna

mina fina vänner emilia och johanna har nu en tävling på deras blogg som fyller ett år.
Ett fint pris är det också, tycker ni ska ta er och klicka in er där! 
 
KLICKA
 
haha, åh gammal bild på mig och emilia

Mys tisdag

Sitter just nu på Törnes med min underbara klass, lärarn bjuder ☺
Mystisdag!


Måndag

Måndag, hatade måndag.
Jaja, nu är denna måndag avklarad och den kommer aldrig igen!
Nej, dagen har faktiskt varit ganska bra, helt okej. Lite sådär vanligt vardagstråkigt i skolan, men så skönt att vara frisk(are) igen. Jag längtar tills jag kan börja träna igen.
Efter skolan följde fina Klara med mig hem, och det var länge sen! Nu ska jag ta en riktigt tidig kväll, för någonting säger mig att jag verkligen behöver sömn just nu. Så varför sitter jag här och skriver?


ATM

avlider vad snygga.


välkommen vinter #2

Några andra bilder som jag tog igår, nu vätar sägen! puss,

En från dagens foton

En av våra bilder från idag, resten kommer sen. Har även en ny hårfärg nu som jag måste visa lite bättre i något annat inlägg! /Matilda

välkommen vinter #1

tre av bilderna från igår, fler kommer.

Snart så!


Blommiga vantar

Sitter just nu i bilen på väg till stugan, imorgon ska nämligen den första snön komma och då måsta vi fixa i ordning där uppe! :)
Om några helger ska Matilda hit också, men det vet hon inte än, haha ;)
Jag har med min kamera också, så jag ska föröka ta lite bilder om jag har tid. Sen ikväll kommer mamma och farmor hem igen, och farmor kommer stanna kanske en vecka. Aja, hare bra idag! Puss /u


Sjuk och trött

Ska snart släcka lampan och hoppas på att ta igen alla dåliga nätter jag har haft i veckan..
Åkte hem efter lunch idag och då åkte jag hem och säg en film, sen dess har jag bara legat och försökt hålla mig vaken framför "project runway" Och "Sweden's next topmodel" och sen såg jag en film med familjen.
Nu är jag så trött så det finns inte så jag tänker nu släcka lampan och krypa ner i min mysiga säng, alldeles själv en fredagkväll som denna. Aja, sov så gott alla fina läsare så bloggar jag mer imorgon!
Puss!
ATM,


Lite vardagstjafs

Hej!
Har inte bloggat på ett tag, men här kommer ett inlägg iaf ;) har varit sjuk nästan hela veckan så det var inget att skriva om.
Igår åkte jag och mamma på utvecklingssamtal - 2 veckor för tidigt..(Förvirrad mamma jag har) så det va ju bara att åka hem, haha. Men istället åkte vi och solade lite, för mamma hade glömt sitt halsband där(sa ju att hon va förvirrad).
Just nu är jag hemma och ska packa och äta, ska snart till Katrineholm och sen imorgon åker jag till Uppsala och färgar håret, tänkte mig en röd färg! Spännande ska det bli ;)
Ha det så bra så länge! Här kommer mobilbilder från några av mina dagar:


▲ I MADE IT ▲

Hade matteprov idag och det gick faktiskt riktigt bra, dampa lite på den sista uppgiften bara (haha, skämt åsido).. Nu sitter jag här med en kopp te i handen och ska snart hoppa in i duschen för att sen gå och lägga mig.

Goodnight babes (♥‿♥)


Önskelistan

 
Tänkte börja med en ny grej- på min önskelista. Här lägger jag upp lite bilder på saker jag vill ha, inspiration osv.. helt enkelt det jag önskar just nu. Kanske inte hinner göra hela tiden, det finns så mycket jag vill ha, haha. /Matilda

Skolupdate

Sitter just nu på skolan med mina grabbs, snart är det bild och sen bär det iväg till cirkusen med Carro. Blir bra, efter det ska jag hem och fortsätta plugga.. Haha, kul inlägg här då. :p


Pluggar som satan!

Har typ absolut ingenting att blogga om när jag sitter hela eftermiddagarna och pluggar... Jag försöker verkligen klara skolan med som lägst C i alla ämnen, får se hur det funkar i längden.

Johanna kom hit en sväng och vi satte oss och jobba matte, nu blir det sängen för att sen imorgon kliva upp lite tidigare för då kommer städarn. Nödvändig information där! Haha, Aja Godnatt på er sötnosar!

Kärlek till JFR.se som nu tagit in dessa skal, så sjukt snygga!


skruttan min


'Rörelse är liv' - med mig på framsidan

För några dagar sen gjorde jag ett arbete om kroppen i skolan. Det handlade mycekt om muskler och sånt. Då kom jag på att jag faktiskt hade en bok om det hemma - där jag är på framsidan! Väldigt smidigt att ha det som källa ;) Jag var ganska liten då (som ni kanske ser) och mina föräldrar var med och gjorde boken. 
Sen för några dagar sen kom mammas nya bok 'hej mage' ut, en bok om.. ja, magar! Hur man mår bättre i magen osv. Ska lägga ut en bild på den sen! 
För övrigt mår jag sämre i halsen än innan jag åkte till skolfotot(som gick sjukt dåligt!) och jag misstänker att jag har halsfluss. Fan då!! Ingen gympnastik för mig denna vecka. 
 

Nu kör vi skolfoto 2012

Nu kör vi skolfoto! Med en dålig hals åker jag nu till skolan bara för skolfotot, nians katalog är faktiskt någonting man har med sig hela livet! Kommer se ut som en zoombie men det struntar jag i.


Bästa pappa ❤

Min käre far kom nyss hem med detta för att jag ska plugga bättre. Hihi, love u


Studsmattetönt

Här är en film från helgen med mig och miccis på studsmattan, haha har snabbat upp den så våra röster blev helt muppade, kul får man ha!


Sjuk måndag

Det här var ju inte så roligt. Vaknade upp med riktigt elakt halsont, och feber. Det fanns bara en sak att göra, och det var att somna om. Jag kommer missa massor i skolan, och imorgon har vi skolfoto...! Kommer se helt mosig och död ut, men jag får verkligen inte missa det! Skolkatalogen har man ju med sig hela livet?!
Imorgon ska jag också ha gympa för mina små, och det vill jag inte heller missa. Nej, bli frisk nu Matilda!
Senare ska jag lägga upp en video från mig och miccis på studsmattan, från i lördags. Så håll utkik!


Sweet dreams

Sov så gott alla läsare, imorgon är det en ny vecka med nya problem. Hörs imorgon puss,


SOLSIDAN

Bara jag som satt mig bänkad i tv soffan för att se premiären på solsidan 3? Hoppas på en minst lika bra säsong som förra!


söndagen den 7 oktober

~ tidsinställt ~
Idag ska jag äntilgen åka iväg och kolla på en moppe! Förhoppningsvis så kommer jag ju då också köpa den, men vi får se. Det blir även en massa plugg ockå, har ju ett matteprov på torsdag så vi får se hur det blir.
haha, kommer antagligen bara bli massa mobilupdates från mig då min mamma åker iväg hela veckan men den dator jag brukar använda. Aja, ni får ha en bra dag! Pussen
/ Ylva

Assar sjunger!


i paketet

Fick ju ett paket på posten igår, det var ifrån Matilda som hade haft på sig min tupsjal när hon åkte hem härifrån, så nu skickade hon upp den tillsammans med en tröja hon hade tröttnat på. Inte helt fel om jag säger så!

hösten är nu här på riktigt

 

Mysfredag

Sitter just nu hos nattis med henne och Josefine! Vi har gått upp, ätit frukost och kollat på saw. Så jäkla äckligt! Kommer inte våga sova ensam på flera veckor, haha
Igår hade vi gympa, och sen åt vi pizza i Stadsparken med Alicia och Frida! Mysigt värre! ☺
Men vi frös som fan sen när vi var ute, så direkt när vi kom hem kröp vi ner under täcket, i långkalsonger och kollade i skolkatslogen!
Så skönt med helg, och ikväll kommer Michaela, saknat henne sååå!


PAKET

Alltid lika kul att få paket så här på posten! :)


Sursom fan med utegångsförbud

Tänker inte säga så mycket om igår förutom att kvällen sög och att min pappa förstörde allt. Han hämtade mig vid Konsum klockan HALV 11. Skitsur va han och jag har nu utegångsförbud, vet inte hur länge men jag tror att det bara gäller på kvällarna. Hoppas det i alla fall, nu ska jag gå och äta frukost!

Lite bilder sen när jag, Johanna och Emilia fixar oss innan allting sket sig! Puss,
Haha, den lilla bruden på bilderna är Johannas underbara kusin,


-

Har aldrig pluggat så mycket som jag gör nu. Helt sjukt vad mycket ångest och vad lite liv man kan ha


Ledsen för dålig uppdatering

Har haft så sjukt mycket saker att göra.. Hade ett prov idag så jag har suttit och pluggat till det hela dagarna/kvällarna och så har jag typ nå sömnproblem så jag är sjukt trött också..
Aja, imorgon är det äntligen fredag! Ska bli oerhört skönt med helg! På söndag ska jag kolla på en moppe också, som jag förhoppningsvis ska köpa.
ATM så sitter jag med en tekopp i handen och ska snart gå och lägga mig.
Juste! Inhandlade ett mobilskal idag, mest för att jag är rädd för att tappa den haha..
Det ser i alla fall ut såhär och klotet för 30 svenska kronor på dollar store, haha.


Depp tjej..

Sitter just nu med plugg upp till hakan och ska samtidigt försöka att klara ta moppekortet.. Haha, antar att jag får lägga undan den delen och ta skola i första han nu när jag är klar med all körning.. Nu ska jag göra en mattediagnos och fortsätta med ekologin..
Haha, deppinlägg här då!
Haha, /Ylva

Detta inlägget skulle ju kommit upp i måndags... Haha, ni får det nu istället!


Oct. 02, 2012

Haha vi är så jävla klantiga, missade bussen så åker nu hem istället (y). Men alla gör det till en sån stor grej, typiskt här på landet.. Vi pluggar hemma istället, går ju nästan bättre.
Men bussen går förnst 12.25 så vi luffar på mc, haha. Men en helt okej tisdag!


At the bus

Sitter nu på bussen med kusin! Idag blir en ganska skön dag, med nutidsorientering som start. Och 29 dagar kvar till Malta!!! Taggarååå, haha


Jag kommer dö och hon läser inte ens... Haha


Tråkigt vardagsskit-inlägg

Har verkligen ingenting att skriva om. Men idag slutade vi iaf jättetidigt - hur skönt?! Imorgon ska jag ha min gympagrupp igen, och på onsdag ska jag träna själv. Resten av tiden består bara av plugg, typ. Här får ni två 'fina' bilder från idag. Har sett ganska tråkig ut eftersom jag hade så bråttom imorse..
Hejdå!


Iklädd mammas mysiga halsduk

Är nu påväg ner till min fina vän Johanna och sen ska vi ta bussen till skolan, börjar fört kvart i 10 så det blir bra! :)
Den här helgen har varit seg, Hannah sov hos mig i lördags och vi tog det bara lugnt och kollade på två filmer. Igen av dom var särskilt bra, men det var ett trevlig tidsfördriv, haha. Sen så har helgen endast bestått av plugg, har ett prov på torsdag..
Haha, ha en bra dag allihopa! Puss