Åre baby


update

använde tre av mina nya julklappar idag med syster min, love you.
ett stativ, en självutlösarkontroll och ett vinrött linne

hugs, y

äntligen jul

Nu har det efterlängtade jullovet kommit och jag har endast en julklapp kvar. Om ynka 13 dagar får jag även träffa min Matilda igen, saknar henne. 
Vi får se om våran blogglust kommer tillbaka men just nu ligger den på noll..
Jag kanske lyckas övertala Matilda att börja blogga efter jullovet, då skolan börjar igen. Men vi får se, jag har ju inte precis heller varit så oerhört pepp på detta.. Men i alla fall, jag kommer tillbaka efter lovet med nya bilder och förhoppningsvis roligare inlägg. Nu tar bloggen "paus" och så ses vi efter jul!
Från min instagram i veckan, ↓

Hejdå!

Just nu sitter jag med min farmors dator och kollar runt på gymnasiumskolor. Herregud, inte visste jag att det skulle bli såhär svårt.
I alla fall har jag kommit på en sak - Jag är ingen bra bloggare. Har helt tappat lusten för att fota och skriva massa saker här. Finns så himla mycket saker som är viktigare och behöver tiden jag inte brukar ha. Så därför tar jag också en paus nu! Eller så slutar jag med bloggandet för gott, jag vet inte.
Är också inne i en fas då jag antingen är jättelycklig eller bara ligger och gråter. Ja, vad är det med mig? Jag måste försöka reda ut för mig själv vad jag egentligen vill med saker och ting. Så nu ska jag fösöka fokusera på saker jag faktiskt behöver göra!
Men ni kan ju alltid föja min instagram om det skulle vara kul.
puss /Matilda
 

Paus

Av personliga skäl tar jag en paus ifrån bloggandet ett tag, får se när jag kommer tillbaka.


Ser skönt ut gubben


Hemmaaaa

Har hunnit komma hem, dricka en kopp te, duscha och nu ska jag gå och lägga mig! Det var en sjukt kul akroträningen (förutom att jag fick en fot på kinden så jag kommer antagligen få ett blåmärke där.. Haha) och jag funderar på om jag kanske ska typ filma nått av det vi gör och lägga ut på bloggen? Så ni ser vad vi gör tänkte jag! Bra/dåligt?
Aja, nu ska jag sova! Godnatt


Onsdag 5 december

Idag körde bussen i diket. Så sjukt läskigt, glaset där jag och Vilma satt sprack också och det var nära att hela bussen välte! Har hört att det hände för ganska många idag, särskilt för de som är jag som jag och bor mitt ute i ingenstans ;)
Men annars var skoldagen helt okej! Dagens humor blev nog när Albin envisades med att gå ut i bar överkropp och göra volter i snödrivorna, bara för att jävlas med dom som skottade! Haha ibland är han för rolig.
Men nu är jag väldigt trött och ska försöka sova tidigt ikväll. Hoppas ni fick en riktigt fin dag i alla minusgrader!


Skorna har kommit!

Har precis hämtat ut mina skor och väntar nu på bussen in till stan igen. Ska även jobba och träna ikväll, så vi får se när jag bloggar igen.


Dåligt bloggande, sorry

Har varken orkat eller hunnit blogga någonting sen i söndags. Igår jobbade jag efter skolan o idag gick jag på stan ett tag och löpte julklappar. Är ju bara 20 (!!) dagar kvar nu! Någon mer än jag som älskar julen? Haha, efter det så åt jag, Carro och Maya på Eastern, det var några framför oss som hade as stark krydda på maten så när min mat skulle stekas blev den huuuur stark som helst! Ni som känner mig vet att jag verkligen inte kan äta stark mat så jag fick typ slänga hälften.. :( haha. Efter det så gick vi upp till skolan för det var öppet hus och vi skulle sälja fika. Nu är jag hemma och har hunnit plugga lite inför matteprovet nästa vecka.
Ligger ATM i sängen och ska släcka lampan och sova. Så sov gott alla läsare! Kram /y


På väg hem

Sitter nu på tåget hem, det vi skulle ta var inställt så jag och Daniel sprang iväg och fixade så vi fick ta det tidigare tåget. Så nu sitter vi på ett direkttåg istället och kommer fram om drygt 4 timmar. Asskönt! Trots att jag hade med kameran blev det inga bilder, haha jag har tränat i princip hela helgen. Det har varit hur kul som helst och jag har lärt mig en massa nya coola saker! Ska försöka fixa fram bilder i veckan att lägga upp! /y


En bildbomb från igår

...det är typ en femtedel av vad jag har på mobilen.
Igår kväll var verkligen superkul! Har skämt ut mig för hela instagram och de flesta av mina kompisar fick lite samtal och meddelanden.. men jaja! Idag ska jag bara ta det lugnt, vaknade av att ellen gav mig frukost på sängen - villen bra vän man kan ha! Hon hjälpte mig också ganska mycket igår, och det är jag tacksam för! (Nästa gång ska jag nog stänga av mobilen..)
Men grattis Isak och tack alla för en bra kväll! 🎉