Godnatt bloggen!

Ligger nu i sängen i stugan och tänkte gå och lägga mig. Åkte ju till Åre idag och träffade Johanna Emilia och Emelie en sväng. Jag Emilia och Emelie åt middag och hade en mysig kväll och jag åkte hem igen vid nio. Imorgon ska jag upp med tuppen för en heldag på fjället med familjen, får se hur det går! Haha, godnatt i alla fall!


På väg till Åre


Ute på vägarna

Sitter i bilen upp till undersåker och stugan nu, ska bli skönt att komma dit igen. Vi har tagit med en byrå som jag ska ställa dit så kan jag ha kläder i den också. Blir bra det!


29 mars 2013

Idag är det inte vilken dag som helst, för idag är det min födelsedag! Hela 17 år. Jiiiipee!


nytt

den blå blev min för 100:- och den svarta för 249:- båda är från Bik Bok och kommer att användas flitigt.

långfredag

Har spenderat min morgon i sängen framför en serie och tog nyss en kopp kaffe på balkongen, vårvinter ♥.
Imorgon åker vi upp till stugan på morgonen och jag ska fortsätta med att fixa i mitt rum och åka en massa skidor/snowboard! Kommer även att befinna mig i Åre en del med fina vänner och både kameran och datorn följer med. Jag hoppas på ett toppen lov även fast det inte slutade i Stockholm som planerat. Nu ska jag ut och fota mina nya kläder, pussen!
en liten ylva fick pryda detta inlägg


Kunde inte hålla mig, haha

Efter att ha fikat med Camilla gick vi upp och köpte ett par byxor åt henne, sen åkte hon hem och jag strövade runt på stan. Ringde upp och pratade med Emelie i 20 minuter samtidigt som jag blev ägare till två nya plagg och två andra småsaker. Kunde ju då inte hålla mig.. Haha.

Jag sitter nu med matteböcker på cirkusen och ska sitta här och plugga. Får se om några minibusare dyker upp, annars blir det till att plugga och äta tills vid sex då mina klot2or kommer hit och vi tränar! På lördag ska jag även upp till stugan och Åre, där stannar jag tills på onsdag! Puss


Ny gör jag lov ♡

Har precis slutat och är nu på väg till pappas jobb för att äta lunch. Efter det ska jag vänta på att Camilla slutat så ska vi gå och fika. Blir en bra start på lovet!


Godmorgon

En vanlig frukost i skolan med klara 👌 idag får vi lov!!!


Plugg och Sally

Har pluggat hela dagen med endast katten som sällskap. Usch och fy vad slut jag är på alla möjliga sätt nu, men skönt att ligga i fas med skolan. Kan äntligen njuta av lov! Men något som är nästan lika skönt är att en varm gosig säng väntar på mig nu. Åh


Fjälltur 2013

ännu en bildbomb från mig! haha, här är i alla fall några av bilderna från fjällturen vi va på! 

Onsdag

Dagen har varit riktigt bra. Har bara haft en massor av korta lektioner vilket är sjukt skönt. Så nu har jag precis gått och hämtat Assar och sitter nu och väntar på bussen hem. När jag kommit hem ska jag först äta och sen ta en prommis med lillkillen.


Då var man påväg hem igen

Efter två dagar i fjällen så tar vi oss hemåt, skööönt! Haha


underbara väder

är helt säker på att jag har det toppen just nu i fjällen och så länge får ni titta på dessa fina bilder. Haha, alla är från i tordags då vi badade isvak. Jag har ju med mig både kameran och mobilen så förhoppninsvis kommer det ännu fler bilder att visa imorgon!
 

Måndag

Började dagen med en 2 timmars busstur upp till höglekardalen där vi tog liften upp och åkte längd en o en halv kilometer typ. Där stannade vi för att äta lunch och efter det skulle vi ha fortsatt, men mina tår va helt döda typ.. Har ju dålig blodcirkulation i både händer och fötter, sen så hade jag försmå pjäxor också.. Så jag och Carro åkte ner igen istället för att fortsätta, hahaha. Finns fina filmer och bilder jag måste visa er sen! Nu ska jag gå och lägga mig då vi ska upp och åka mer imorgon.. Godnatt!


torsdagens äventyr

två på mig från torsdagens isvaksbadande, svinkallt var det kan jag berätta. haha

Då var man påväg!


Nya äventyr

Sticker upp med skolan till fjällen för att åka skidor, tidsinställer inlägg med bilder från isvaken som ni får titta på så länge. Har med kameran och ska försöka klippa ihop en film från resan upp sen, så håll utkik! Haha


En vanligt fredags outfit

Spenderar min kväll och natt på cirkusen ikväll, det är nämligen filmkväll! På filmkvällar har ju vi ledare som en tradition att klä ut oss i ett speciellt tema. Denna kväll var temat djur och jag kände att rosa pantern passade bäst! Haha


ÄNTLIGEN

Har gått och hämtat min mobil, gudars så jag har längtat efter min pärla! Haha


gör som alla andra

Orkar inte riktigt med det här med bloggen just nu, så ni finner mig här: http://ask.fm/yylvaa

Klasströjorna har kommit!


grattis papi

Gratulerar min fina pappa på hans dag, grattis papi

Måndag morgon

Sitter hemma hos min fina vän Johanna och lånar hennes mobil. Det finns inte ord som beskriver hur mycket jag saknar min... Haha.
Skolan börjar inte för ens kvart i tio så det är skönt, och efter skolan ska jag köpa hem en tårta för idag är den min pappa dag. Så grattis till dig!
Ikväll blir det därför fin middag med tårta till efterrätt. Bloggar igen sen! Puss


Mobilblogg från storstaden

Sitter nu på tåget efter en helg med fina människor. Som vanligt blir det alldeles för lite bilder! Blir så sur på mig själv när jag inser att jag inte har tagit bild på allting, att jag knappt har några bilder alls med alla fina människor. Men jag har två bilder från imorse, då jag och Ylva åt b&j till frukost på tunnelbanan! Mums.
Annars får min banan-ätande kååmpis bjuda på en bild. Kan inte sluta skratta åt den!!


Segaste dagen på länge

Är så sjukt trött på skolan nu att det inte är sant. Orkar verkligen inte detta längre. Ska bli så oerhört skönt med att åka bort i helgen.. Juste! Vi har nu fixat en lägenhet här i Östersund som vi får 1 Juni, det är ju då bara en etta men mer behöver vi ju inte. Det är antagligen bara jag och mamma som kommer att bo i den ibland. Oftast inte samtidigt heller skulle jag tro. Men det är nice, jag lär ju bo där hyfsat mycket i sommar! Haha :)

äntligen fredag! ♥

Börjar detta inlägg med ett godmorgon, jag är nu påväg till skolan och den sista dagen på veckan. I eftermiddag tar jag flyget ner till Stockholm och inplanerat är att jag och Matilda ska gå och äta middag innan vi tar oss till Ivan. Det är hos honom som jag, Matilda och Isak ska sova nämligen. Jag kommer antagligen inte blogga någe mer idag då det kommer vara fullt upp med en massa annat! Men, jag kanske snor Matildas mobil eller så och slänger in ett inlägg eller så! Haha. Så läge får ni njuta av ännu en egobild på mig! Ha en underbar helg alla ni! För det ska jag! ♥
 

Underbara Åre

Hade en helt underbar dag i Åre med Carro och Johanna. Vädret, föret och humöret var på topp! 
Sen direkt när jag kom hem så åkte jag till underbara cirkusen och hade två grupper efter varandra och sen tränade jag själv. Kom precis hem och nu ska jag skirva klart min uppgift och sen hoppa in i duschen. Åker ju till Stockholm efter skolan imorgon, så förvänta er inte den bästa uppdateringen från mig. Puss

Åre

Hela denna dagen spenderas i Åre med hela min skola och sen bär det direkt av ner till cirkusen efter det för att jobba. Vi hoppas på fint väder och en sjukt rolig dag!

bildbomb från i somras

Har suttit och gått igenom en mapp med bilder jag hittade på datorn, det var fullt med bilder från när jag, mamma, pappa och camilla seglade i somras. Helt sjukt vad fint väder det var, och hur mycket jag saknar det! I sommar får vi se om vi hinner segla någonting.. Vi gör ju det varje sommar men iår har vi nog inte tid.. Vi ska ju somsagt att flytta och det kommer ta sin tid.. Vi vet ju inte än vart vi ska bo, menmen. När vi vet kommer jag självklart att dela med mig om det här i bloggen. :) Ikväll blir det träning med akrogänget och efter det måste jag fortsätta på "min hälsa". Jag kommer att ha med mig både kameran och datorn så uppdateringar kommer även då jag är i stockholm. Har snart packat klart väskan för Stockholm, lagt fram kläder till fredag (imorgon blir det undertäll och täckkbyxor, haha) och ska nu börja laga kvällens måltid. Kommer ju att åka direkt efter skolan till flygplatsen på fredag så jag passar på att packa nu när jag är hemma. 

endast två dagar kvar nu

två bilder från när vi va på grönan i somras
Om bara två dagar så är jag påväg till stockholm just nu, gud vad jag saknar mina finisar där. 
Jag kom hem vid halv 2 och har suttit och kollar på top model sverige sålänge, haha. Imorgon så ska vi till Åre med skolan, sen så får jag skynda mig as mycket till cirkusen när vi kommer hem.. Vi går ju då till ca halv 5 och det är då minibus börjar. Så det blir en stressig eftermiddag! Men, det ska bli hur kul som helst att få åka i Åre igen, det var ett tag sen sist. Later babes

i will miss this

Den nedre bilden är tagen från min balkong. Jag kommer att sakna mitt hus något enormt, kommer till och med att sakna Östersund. Men, vi kommer som det ser ut nu att ha en lägenhet här också. Så det är bra. Men jag kommer att sakna detta, även om jag flyttar till Stockholm. Fina Stockholm. Det har alltid kännts som ett andra hem för mig. Jag har hela min släkt där, en massa fina vänner och har spenderat delar varje sommar jag kan minnas där. Båda mina föräldrar är födda och uppväxta i Stockholm, vad som fick oss att flytta till Östersund var att pappa fick ett jobb. Nu har han fått ett nytt jobb nere i Stockholm och i sommar så kommer hela min familj att flytta. Kvällar och helgerna spenderar vi åt att rensa ut vårat hus, vi har bott här i 10 år i sommar och har samlat på oss en massor av saker vi inte har användning för! Det kommer ta sin lilla runda det här.

gud så jag saknar detta


plugg-ylva

Var nyss på ICA med Johanna och Carro, köpte fika till på torsdag då vi ska vara i åre med skolan. 
Blev en hel del fika! Haha. Nu sitter jag här och översätter en text från svenska till någorlunda spanska, ska ju även lära mig den utantill tills på fredag.. Haha, det här går ju som det går.. Har en kopp te bredvid mig och musik, så jag kommer klara detta! Haha. 

den tolfte i tredje tjugohundratretton

Såg ut såhär idag ↑ Haha, sämsta bilderna, men endå! Var i skolan idag som vanligt och jag tror jag typ höll på att somna på lunchen.. Jag har även förstört pappas mobil, hur fan lyckas jag?! Varken låsknappen, volymknappen, hörlureuttaget eller dendär knappen då man sätter mobilen på ljudlöst funkar. Haha, får se om det går att laga på något sätt... Men pappa har ju endå haft den här mobilen sen typ 2008..? Haha, kanske inte riktigt men huur länge som helst i alla fall. Nu blir det att pugga! puss

hahaha, får fan panik snart jag...

Fattar inte hur jag kan vara så beroende av kik, instagram och snapchat :O 
Haha, snodde lillasysters mobil och uppdaterade min instagram. Haha, längtar verkligen tills jag får en ny mobil.. För att ha någon av dom apparna måste man ha en viss uppdatering som inte finns på Iphone 3, en sådan har jag nu, så jag nödlånar min systers, haha. Jag ska skriva klart några delar på läxan och sen ska jag hoppa ner i sängen för att försöka komma ini rätt dygnsrytm igen! Haha, så godnatt people!

kort om mitt lov

Mitt lov började redan på torsdagen v.9. Jag, Daniel, Kamilla och Erik åkte ner till Göteborg och gick på Eldsjälsgalan. Vi vann inte, men det var en otroligt rolig upplevese!
 
Kom hem på fredagen och på kvällen var det födelsedagsfirande hos Emelie som stod på schemat! Det bjöds på hur god mat som helst och sjukt kul! 
 
Sen bar det upp till stugan för min del, Jag gjorde om i rummet, åt, sov, köre skoter, byggde snögrottor med lillasyster och åkte upp på fjället med familjen. 
 
Sen kom jag hem på onsdagen och spenderade många dagar med min fina vän Johanna.
 
Var på finmiddag och gick även ut i lördags, snodde en bild från carros blogg, det är innan vi tjejer drar ut. 
På söndagen så gick jag, Johanna och Emilia upp och åt frukost på donken. De var nog det bästa jag gjort på hela dem veckan, haha! Nejdå, men nästan! Det var gudomligt gott!

måndagsbarn

Insåg idag på skolan hur sjukt mycket läxor jag har! Haha, får typ sitta uppe hela nätterna.. 
Har även lämnat in min mobil nu, låsknappen var ju trasig.. Så jag kommer få en ny om 1-2 veckor. Riktigt surt att alla bilder jag hade på den kommer försvinna, det var ju typ 1600... :( Lyckades ju på något sätt byta kod och sedan glömma bort den totalt också, smartbrud.. Och de går ju då inte att återställa den, då jag måste stänga av den isf o det går ju inte utan låsknapp.. Men alla ni som har mitt nummer kan skicka ett sms med ert namn på, lånar pappas gamla Iphone 3 sålänge. 

Stockholm om mindre än en vecka

finaste du. Imorgon börjar skolan igen, känns surt. Riktigt surt.. Har varit så oerhört skönt med lov, var verkligen behövligt ska jag säga er! I helgen åker jag ner till Stockholm och träffar mina fina vänner som bor där och samtidigt ska jag på en utblidnings helg. Jag har ju sökt till att vara ledare i sommar så då får vi se om jag får vara det eller inte. Haha. Jag flyger i alla fall ner på fredagen efter skolan och hem sen vid 6 på söndagen. Ska bli sjukt kul att träffa "gänget" igen! Haha. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av chuck och sen ska jag fortsätta packa ihop mitt rum. Hugs

sista dagen på lovet

Gårdagen började först hos johanna och sen vid 10 gick jag, johanna, emilia och carro hem till viktor. Där spenderade vi sen kvällen, tänker inte gå in på några detaljer men det var en kul kväll! haha. Vaknade hos johanna och vi gick in till stan för att äta frukost på underbara donken! Haha! Ybergott var det ialla fall! Mamma kom och hämtade oss i stan och jag har hunnit med en prommis med hunden sen jag kom hem. Nu blir det kaffepaus med familjen, later.

godmorgon

Vaknade nyss, tänkte först att jag skulle gymma imorse men jag va så sjukt trött igår att jag bestämde mig för att det skulle vara bättre om jag sov istället. Juste, det är en grej med min mobil just nu och jag kan inte låsa upp den. Så jag kan inte ge er några mobilbloggar eller så.. Haha, bara så att ni vet. Ikväll ska ja va hos Johanna, får se vad vi hittar på! Nu ska jag sätta på en film och äta frukost, later!

längdtur på välliste

Bildbomb från när jag, camilla, mamma, pappa och assar åkte upp på Välliste för att sedan ta baksidan ner. Det var hur kul som helst och vi ramlade hur många gånger som helst! haha. Det hade ju varit världens snöstorm dagen innan så det var bara en massor av puder, hur kul som helst att åka i och det var typ skönt att ramla.

världens godaste lunch

Var uppe med tuppen och stack till gymmet redan vid 9 imorse, det var hur skönt som helst!
Mamma hämtade oss vid halv 12 och när vi kom hem gjorde vi mat, var nog bland det godaste jag ätit! 
Stekt kykling, ägg och sallad! Nu ska jag snart fortsätta packa ihop mitt rum och lägga allt jag inte behöver i flyttlådor. Ikväll ska även jag, johanna, emilia och hanna vara hos hanna och ha det mys. Blir supernbra det!

Nu blir det kvällen

Har varit riktigt kass uppdatering, jag vet. Men det är som fullt upp hela tiden! Jag började dagen hos johanna, sen gick vi hem till mig och började städa samt rensa ur mitt rum, haha. Har ju så sjukt svårt att slänga saker... Haha. Efter det åt i vi i alla fall lunch och sen fotade vi. Nu är jag hos johanna igen och som det ser ut nu ska vi upp tidigt och gymma imorgon! Sen får jag se vad som händer. Puss


ny prolle

Ny profilbild på ansiktsboken ordnad

Flytta

Tänkte bara berätta för er som inte vet, jag kommer i sommar att bosätta mig i Stockholm. Bara så ni vet


Tar mig hem

Sitter nu i bilen påväg hem till Frösön, har fått en massor gjort i mitt rum i stugan. Hur skönt som helst! Bilder från lovet kommer upp till veckan!
Sjukt dålig före/efter bild o det är inte helt klart än, menmen! Haha


uppe på toppen

Har varit hela dagen och åkt längd uppe på välliste. Det var faktiskt förvånansvärt kul, haha. Jag hade med kameran så fler bilder kommer sen!

höstlov och nya kläder

Åkte igår morse till stugan och hela gårdagen gick åt till att göra om i mitt rum här. Har tagit bort hela den nedre sängen och ska göra en garderob och ett skrivbord där. Kommer självklart att visa bilder på det när jag är klar. Idag har jag fortsatt med mitt rum och har även fotat kläderna jag köpte i fredags. Kommer inte bli så bra uppdatering nu på lovet då det internet jag har här inte är så bra. Men det kommer komma upp nya fräsha bilder i alla fall! haha
kavaj - H&M 299:- | 2 st långärmade baströjor, vinröd & svart - H&M 99:-/st | grå tröja - Gina Tricot 99:-

födelsedagsmiddag

4 bilder från i Fredags då jag och en massa andra tjejer va på födelsedagsmiddag hos emelie.
Det bjöds på en massa supergod mat, prat och mys. Bästa starten på lovet!
(↑molly, carro, johanna, emelie, jag & emilia↑)

Finmiddag

Ska till emelie och fira henne på hennes dag ikväll! Blir middag och mys hos henne! Blev en sväng på stan idag och med hem kom det fyra olika plagg jag visar er imorgon. Ha en bäst fredagkväll och start på lovet, för det ska jag!


Gårdagen

Sitter nu på flygplatsen och väntar på att få gå på planet. Igår var helt otrolig! Ska skrivs mer om det när jag kommer hem, men jag måste bara berätta att det var huuuur kul som helst! Även fast att vi inte vann så var det en sjukt rolig upplevelse och att vi kommit så långt! Jag har inte många bilder, men jag ska kolla runt på nätet om det finns några sen.