Vet inte riktig vad jag ska ha för rubrik

Tänker inte blogga på ett tag. Vet inte vad det är med mig men det är bara som ett stort tomrum inuti mig, ingenting är liksom roligt längre. jag har gråtit varje dag den här veckan utan någon speciell anledning. Inte för att det syns i skolan kanske men så fort jag slappnar av så vet jag inte vad jag ska ta mig till - allt bara kommer upp till ytan. Vad nu allt är för någonting.
Vi ses när vi ses
/Matilda


dagens planer!

Idag blir det fullrulle! Haha, vi blir hämtade på hotellet klockan 16.00 och körda till liseberg. Där ska vi gå igenom en massa saker och sen vid halv 6 är det galamiddag! Vi ska "inta" våra VIP platser vid kvart över 7 och klockan 8 börjar sändningen! Jag hoppas verkligen ni sitter bänkade framför TV'n nu! Haha! 
 

lunch

oldie
Har varit en sväng på stan idag, vaknade i tid så att jag inte skulle missa den underbara frukosten! Påvägen hem gick vi förbi hemköp och köpte mat, så nu är det dags för lunch! Sen ska vi börja fixa oss och så! Måste ju ha typ hur lång tid som helst på mig, haha.. Nu ska jag äta, missa inte eldsjälsgalan ikväll nu! 

airplane

jag sitter nu i luften till Arlanda och sedan vidare till Göteborg. Updateringen kommer nog inte vara den bästa, jag har tidsinställt några inlägg men annars får ni leva med mobilinlägg någon gång ibland, mitt internet på mobilen är heelt slut så jag hoppas verkligen på wifi på hotellet! 

Finväder!

Är helt underbart väder ute! På vägen från skolan till bussen tog jag till och med på mig solglasögonen, haha. 
Det är verkliign vår i luften! Åh, vill ha vår nuu!
Skolan var helt okej, kan inte riktigt fatta att det är lov för mig nu, så oerhört skönt! Jag är ju ledig imorgon och på fredag för jag är i Göteborg, sen är det ju lov! Dagen gick hur fort som helst, känns som om jag började nyss, haha. Jag kom hem för ett tag sen, efter en kortis med Assar, och eftersom att det är så fint väder ute bestämde jag mig för att fota. Men, självklart fanns det knappt något batteri i kameran så jag fotade lite med Camilla inomhus istället!
världens finaste syster.

Eldsjälsgalan - LT

http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.5621067-lt-tv-de-kan-koras-till-arets-forening
 
Imorgon åker vi, wiiho!

liten sjuk

Blev att vara hemma idag så att jag kan bli frisk nån gång!
Åker ju som sagt till Göteborg för att gå på Eldsjälsgalan imorgon. Har sett fram emot det ett tag nu så då ska fan inte min hals stoppa mig! Idag blir det till att stoppa i mig ton med halstabletter och dricka mängder av te. Haha, nu jävlar ska jag bli frisk! Ni får ha det bra idag så ska jag kurera mig ordentligt! 

Frukost i skolan

Sitter nu ensam i skolan och väntar på mina vänner, fan vad sega dom ska va då!
Passar på att äta frukost, magen kurrar. För övrigt ska jag få träffa mina småbarn i gympan idag, igår var jag på fotboll, på torsdag också och i helgen är det två matcher. Känns som att jag börjar komma igång nu!


Elduppdrag i Badhusparken

Här är bilderna från i lördags då vi uppträdde i badhusparken, lite synd att det var så ljust ute. Eld ser så sjukt mycket coolare ut när det är mörkt! Alla bilder är tagna av Emelie.

Fattades bara det

Gick till sjukhuset vid 11 för att ta ett "halstest", jag skulle kolla om jag hade halsfluss eller så. Men som tur var hade jag inte det! Men ont som fan i halsen, huvudet och magen har jag i alla fall.. Så jag åkte hem och nu ska jag göra lunch och titta på ett avsnitt av dollhouse!


Idag gjorde vi detta


omslagsbild

har bytt min omslagsbild på ansiktsboken till denna, kände att den passade årstiden mycket bättre. Den är tagen av Emelie, tack fina du!

Melodifestivalen

Gödis, favorit johanna och melodifestivalen.
Perfekt lördagsmys.


elduppdrag

Har varit i badhusparken hela dagen och uppträtt, mina ben och armar är alderles svarta, haha. Emelie var där och tog bilder så dom får ni se till veckan nån gång! Ikväll blir det mys hos Johanna framför melodifestivalen och sedan ska jag sova där. Blir himla mysigt!

Hejdå klövsjö!


Restaurang klövsjö

Igår åt vi på restaurang sista kvällen till ära. Det var riktigt gott måste jag säga! En perfekt avslutning på ett väldigt bra lov! Saknar skidåkningen redan


friluftsdag

finaste vännen min, saknar dig bubbis. ♥
Åkte en mil skriskor idag, haha var nog bland det segaste jag gjort.. Har ju haft typ en inflammation i halsen och när vi kom fram hade jag så sjukt ont i halsen och frös fan typ ihjäl så mamma kom och hämtade mig. Så nu sitter jag i min onepiece under ett täcke och tittar på en film med mor min! Ikväll ska jag ner till cirkusen och elda för imorgon är det ett uppdrag jag ska på och då ska jag uppträda i badhurparken vid ett. 
hugs /y

Sweet dreams

Nu går jag till sängs, godnatt fina ni!


Risifruttiplugg på cirkusen

Sitter på cirkusen och passar på att plugga innan barnen kommer och idag lyxar jag till det med en risifrutti till!


dagens

hugs, y

vinterfika

Har precis suttit på altanen och fikat i solen. Nu ska jag, ellen och vilma basta innan det börjas laga finmat här i stugan! 

details

armband - mormors gamla | ringar - Gina Tricot

mer nytt

Jag har köpt det mesta på rea.
1. BH från Kappahl 99:-
2. BH från Kappahl 49:-
3. Kofta från Vero Moda 149:-
4. Kofta från Vero Moda 199:-
5. Linne från Bik Bok 49:-
6. Skjortlinne Cubus 149:-
7. BH-topp Bik Bok 299:-
8. Tröja, fick den av mor min så vet ej var den kommer ifrån eller kostar.
9. Tröja Bik Bok 199:- 
10. Tröja Monki 200:- (en klänning jag klippte av)
 
 
Här kommer några plagg jag köpt den senaste månaden jag glömt att visa! Haha, men här kommer dom i alla fall. Om det är några frågor är det bara att kommentera!
Love, Y

Godnatt kära läsare!

Nu går jag och lägger mig, taggar matteprov imorgon! Haha


Idag


A smile is the most beautiful makeup a girl can wear


DNA

DNA, 399:- 
DNA, 249:-
 
Köpte båda på rean, (dom längst ner är använda, därifrån kommer fläckarna.)

jag saknar sommaren så

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och jobbar matte. Vid sju ska jag ner till cirkusen och träna. I helgen så ska jag nämligen uppträda i badhurparken! Ni får komma och kolla tycker jag! 

ny jacka

 
Fick med mig jackan på bilden hem från när jag va i Stockholm. Kostade 599 kronor och är ifrån Kappahl.
Har även två par nya skor som jag visar imorgon eller nått.

Varm oboy och plugg

Har precis kommit hem från skolan, var en sjukt seg dag.. Nu värmer jag mjölk till oboy och försöker plugga. Det är svenska prov imorgon och jag blandar fortfarande ihop vad som är vad.. Tänkte även visa en massa nya saker jag fått med mig hem de senaste veckorna, har inte hunnit fota allt än, haha.


mätt och belåten

Är jut nu hos mormor i Alfta, vi 'mellanlandade' här påväg upp till fjällen och sov över en natt. Idag ska vi dock vidare, och kankse är det tur - skulle jag stanna här under en längre tid skulle jag väga minst 150 kg, haha.
Åh ska bli så kul att åka skidor igen! Där uppe väntar också Ellen m. familj, så veckan spenderas även med dom. Det gör inte läget sämre precis! 
//En del av min frukost//
 
 

Kulturhuset

Sitter på Kulturhuset och pluggar, har sällskap av min mor, bror och en latte. Har ju ett svenska prov på tisdag och måste tyvärr plugga till det. Om typ en timme eller så ska vi vidare till gallerian för att kolla på kläder!


det försvann?

Jag skrev ett inlägg igår, men det verkar inte ha kommit upp..? Haha, aja.. 
Var som sagt på teater med släkten igår på oscars. Den var ganska så bra faktiskt! Sen åkte vi hem till mormor och morfar och åt middag, umgicks och pratade på som satan! Det var hur kul som helst att träffa alla igen.
Nu ska jag snart ta mig ut på stockholms gator och möta upp min mor för att fika och plugga. Sen får vi se om det blir någe shopping, haha. 

hos kussen min

Sitter just nu hos min kusin Karolina som bor i Sollentuna. Imorgon blir det teater med hela tjocka släkten som däefter drar hem till min mormor och morfar på middag! Ska bli riktigt kul att få träffa alla kusiner och så igen! Vi funderade en stund på att dra ut,men får se hur det blir. 

Estoy en estocolmo

Sitter nu på pendeltåget med kusinvitamin, blir brakmiddag när jag kommer fram, toppen!


My valentine date

Satt ju och fikade med emelie igår, var verkligen behövligt! Gott som satan var det också.


stockholm

Dagen bjöd på skola, alla hjärtans dag fika och cirkusen. Har hunnit skriva början av två nummer, så det är bra! Imorgon åker jag och min familj vid fyra till flygplatsen och sedan vidare till Stockholm. Där möter jag upp min kusin vid TC och åker hem till henne. Vad min helg bjuder på får ni höra mer om imorgon! 
pussen

Alla hjärtans dag -säng


Hearts

Skolan bjur på hjärtan!


Alla hjärtans dag

Det blir mysfika med min Emelie idag, foreveralone som vi är! Haha, 👌


Ta mig med storm

Lite töntig bild kanske men. Jag tror jag pratar för både mig och Ylva när jag säger - imrogon gäller det killar! Våga göra saker, det finns inget gulligare än killar som ger/överraskar om något på alla hjärtans dag. (Är säker på att många håller med) så kom igen, våga! Hoppas på en rolig dag imorgon, även fast det förut har varit en av de jobbigaste dagarna på året - forever alone day x10


dollhouse

Måste tipsa om en sjukt bra serie jag börjat titta på! Hittade den igår och jag är redan på avsnitt 7, haha.
Dom tar in personer, raderar deras minnen och känslor, allt. Sen så säljer dom personerna med nya personligheter, färdigheter osv. Haha, sämsa förklaringen men den är i alla fall oerhört bra! 

bildbrist som satan

Åkte hem efter provet, mår inte alls bra.. Imorgon måste jag till skolan då vi har missat en massa slöjdlektioner och jag måste bli klar med det jag gör, haha. Snart ska jag ta en promenad med Assar för att sedan sätta igång med SOuppsatsen. 

jomen det var ju en massa prov också

kom på igår att jag har ett prov imorgon, känns ju lite surt då jag fokuserat på engelska uppgiften.. Så nu sitter jag med en kopp te i handen och försöker lära mig en massa ord. Det går inte så bra kan jag säga er.. 

världens bästa, love u

tycker så mycket om er finisar, puss.

jag från i fredags

Jeans från cubus, linne lånat av Johanna & koftan är ifrån vero moda
detta fick pryda min kropp i fredags, ser rikitgt fet ut på bilden men det får ni leva med!
hugs

söndagsplugg

Sitter med Johanna och skriver engelska uppgiften som ska vara klar imorgon, haha tidigt ute som vanligt!
Vi satt ju och tittade på melodifestivalen igår och min favorit var ju då Anton. Han var både duktig på att sjunga, ser riktigt bra ut och hade en hyfsat bra låt, haha. Jag brukar inte riktigt tycka om dom låtarna som är med i melodifestivalen men denna var helt okej! Synd bara att han endast kom med i andrachansen och inte direkt.. 


Melodifestivalen

Sitter med johanna och Hannah och tittar på melodifestivalen. Det blir chillkväll efter igår, haha. Måste ju bara säga att Danny tar hem snygghetspriset hittills!


Kalas hos Carolin

Det är tårta och allt, underbart


Snart så

Har idag gjort det 2a nationella provet i svenska, nu är det bara det muntliga kvar!
Ikväll blir det till att fira Carro som fyllde 16 igår, blir bra det!
Återkommer!


Herregud vilket pass!

Kom precis hem från en rejält fotbollspass, har inte vart såhär trött på länge måste jag erkänna! Men så roligt att komma igång med fotbollen. Har inte tränat på flera år (kommer inte ihåg?) men nu så! Nytt lag, nya krafter! Lite ringrostig men nu jäklar kör vi!


efter jobbig nationellt prov är man värd en fika!

Sitter och fikar med bästa Emelie och pratar, bra det!


det är så nära nu

Vi tror att vi ska kunna komma med ett beslut nu i helgen.
Kommer att bli så sjukt skönt att veta hur det blir, och att kunna berätta för alla.  
Jag kommer att skriva här på bloggen så fort jag vet säkert, hur det blir och vad som kommer hända.
var bara tvungen att berätta.

update från skolan

Sitter på en SO lektion har har absolut ingenting att säga. Kan berätta att det står väldigt mycket still i mitt huvud just nu. Helst av allt vill jag ha lov NU, men det är flera veckor kvar... Ni får gärna kommentera och berätta vad det är ni vill läsa om, för jag har ju då verkligen torka.. haha. 
instagrambild

Bio

Håller just nu på att göra mig i ordning för att se Texas chainsaw 3D på bio. Jag vet inte inte riktigt vad jag gett mig in på, jag tål ju inte skräck filmer... Har en känsla av att jag kommer blunda hela filmen, haha. Just nu har jag också min saknade vän Ellen i min säng, hon skypar i något MUF möte... Så stolt över att hon engagerar sig politiskt! Oj vad klockan tickar, nu måste jag gå, hejdå!


Trillevallen

Spenderade min dag i trillevallen tillsammans med min familj, vi var uppe på toppen och kiteade (har absolut ingen aning om hur det stavas, haha). Jag kom i alla fall nyss hem till stugan igen.


~ 3 från i fredags

Tänker inte berätta om min fredag. Det är en sån där kväll man typ vill glömma bort sen. 3 bilder får ni i alla fall!